Dinosauri kartice *Zivotinjsko carstvo* (Kras)

GDE IMA DA SE NADJE ALBUM KRAS DINOSAURUSI JER TO UOPSTE SE LEPI U ALBUM ILI NE

Ne postoji album u papirnom obliku. Postoji album u elektronskom obliku, na www.igraoni.ca, gde se unosi onaj kod pozadi slicice, pa dinosaurusi umesto staticne slike "ozive", tj. postanu animacije koje se mrdaju :)
Sto se tice lepljenja, postoje karte na koje se lepe slicice, i sa kojima se moze igrati zanimljiva drustvena igra. Ja sam karte nabavila u Idei, mada sam cula da ima i u Merkatoru. Nesto se ne mogu setiti cene, cini mi se oko 150 dinara.

Zdravo,
Posto ja to do sada nisam znao jel postoji sansa bez koda?? :(

Odgovor je da, moguce je "prijaviti" slicicu na sajt i bez koda .... to smo bar jedno 10tak puta uradili, mada je sa kodom brze ;) ..
Preduslov je da imate zalepljenu slicicu na karticu iz spila i da imate kamericu na vasem racunaru ....
Odete na sajt, napravite nalog(treba vam email adresa!) , otvorite album, kliknete na odgovarajucu slicicu i postavite karticu ispred kamerice .....
e sad tu malo treba isprobavati pozicioniranje ...blize, dalje,ukoso, gore, dole ...i za jedno 15-tak sekundi bi trebalo da je kartica/slicica prijavljena u album
i da dinosaur bude "ziv" .....kad jednu ubacite zapamtite otprilike poziciju da vam za sledece ide brze .....

Pozdrav

GDE IMA DA SE NADJE ALBUM KRAS DINOSAURUSI JER TO UOPSTE SE LEPI U ALBUM ILI NE

Ne postoji album vec kutija sa kartama za igru, dva spila, na jedan od njih se lepe slicice iz cokoladica, u kutiji se nalazi i nagradni kupon gde se lepe brojevi slicica... Ima da se kupi u bolje opremljenim prodavnicama i naravno u Krasovoj prodavnici, kosta nesto manje od 200 dinara...

Back