Dino Merlin

A sta je to ukrao?Navedi neke pesme i od koga je ukrao?
Ja znam samo za Kad sve ovo bude juce sto je ukrao od Majkla Dzeksona
Maznjavao je i od UB40. Doduse u to vreme svi su krali, pa i Bora Corba je drp'o od Tine Tarner. A Bregovic je ''poplasio'' toliko pesama, da se nekad pitam je li on stvarno krao od drugih ili oni od njega.

Znaci, ne mogu da verujem:)Tema o Dinu:)
Ja se 2-3 dana "ubijam" da nadjem od koga je "pozajmio" pesmu "Hajde nocas mi dodji"...u pitanju je opklada...ako neko zna, neka mi odgovori, please:)

Zdravko Colic je obicna susumiga. Slepaju ga one iste obozavateljke od pre 30 i kusur godina. Kad one krepaju nece mu biti ni publike.
S druge strane Merlin je mozda i najbolji kantautor jugoistocne Evrope a i sire. On nikad nije bio ljubimac zena, nema idiotske pesme kao Z.C., drugim recima nikada nije bio cirkuzant. Ne mogu sad da tupim i pravim analize, ali dovoljna je cinjenica da Merlin k'o od sale napuni stadion u svom rodnom Sarajevu, dok Colic drzi koncerte po nekim sportskim halama, tako da je tvoje poredjenje krajnje idiotsko.

Ajde ne lupetaj... na koncertima Zdravka Čolića videćeš koliko hoćeš devojaka od 20+godina... čovek toliko traje, znaš li ti uopšte koliko je on ploča prodao i koliko koncerata održao... ima harizmu, ima glas, čak i loše pesme ume da iznese glasom. To što voliš Dina, nije razlog da blatiš druge muzičare.
Što se tiče Merlina, najjače stvari su mu Ako me ikada sretneš i Smijehom strah pokrijem.

Svi su krali! Nema benda z samdesetih, koji je bo skroz originalan! Neki su krali meodije, aneki ceo stil! A ja bejah na Merlinovom certu 26.11. i , verujte mi vi shto niste bili, vredelo je svaku paru i vishe!

Postovani,
trazio sam ovakav forum bas o Dino Merlinu jer mi treba pomoc hitno. Mojoj devojci je 18. rodjendan u maju, i hteo sam da joj nabavim malu poruku od Dina "... srecan ti rodjendan zele ... i Dino" sa potpisom, jer je ona ogroman fan Dina i slusa ga bukvalno svaki dan ceo dan.
Pa sam zato mislio da ovde u forumu pitam , kako mogu kontaktirati Dina? :o Ili mozda postoji neka mogucnost da stupim u kontakt sa nekom osobom koja moze da mi nabavi to.
Hvala unapred!!! :)

Back