- Poruka
- 90.379

Foto: Petar Aleksić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlican muzicar, covjek prije svega.Uvijek si dobrodosa u nasu Srbiju Dino brate
Znaci ipas se slazes da je Crna Gora Srbija. Bice nesto i od tebe![]()
Mogao je i na Marakani ko na Koševu ali bi Delije blokirale.
Ima i ovu.Covjek je autor napopularnije pjesme o Beogradu, o cemu mi pricamo odje.
Ima i ovu.
Vodi ga kod sebe kući u krevet neka ti peva na uvce.Odlican muzicar, covjek prije svega.Uvijek si dobrodosa u nasu Srbiju Dino brate
ufitiljio sa pare... pa se sjetio "bratstva & jedinstva"Srbija uvijek proganja one ljude koji je najvise vole, Madlena Olbrajt, Dina Merlina
idem i ja da pevam:4 koncerta po 20 000ljudi=80 000 ,puta cena karte najjeftinija 3000din,najskuplja 15000 ,neka nude prosek 4.500din.
Znaci prihod je 3,104000evra. Preko 3miliona evra,pola neka su troskovi dvorana ,sviraci,menadzer,produkcija ,porez ostaje mu milion do milion i po evra zarade. Svaka cast Merline to ni Mesi ne zaradi za 4 dana.
Tako je komsija odavno nisam cuo pametniji post.Bas tako bude.На Дина Мерлина иду Босанци. Цела Источна Босна се преселила у Београд и Нови Сад и они пуне Арену када пева Дино Мерлин. Београђани и Србијанци од старих певача из Региона воле Оливера Драгојевића, али он се зарекао да никада неће да дође у Србију, а и умро је, тако да ...
Број посетилаца тог концерта, је тачна мера болести која влада у Србијида у београду нема толико полутанаца и отпадсрбијанера, нико не би ни дошао на мекетање бесрамног потурице едина
Pojest ce te mrznja prema Bosancima.idem i ja da pevam:
Booosnooo mojaaaa
Jabukooo u cvijeeetuuu
Ajmoo za Beoooograaad
Da pravimo štetuuuuuu
ljubavna balada
Pojest ce te mrznja prema Bosancima.
jeste Oluver umro a i jeste da nije održavao koncert iako je svraćao... privatno kod svojih prijatelja...На Дина Мерлина иду Босанци. Цела Источна Босна се преселила у Београд и Нови Сад и они пуне Арену када пева Дино Мерлин. Београђани и Србијанци од старих певача из Региона воле Оливера Драгојевића, али он се зарекао да никада неће да дође у Србију, а и умро је, тако да ...
sve sam hit do hitaJel pjevao sta sa onog albuma..znate kojeg..sa zabranom za odredjene grupacije, vrste i populacije?
ne mora ovde da se dovlačiNek peva, što da ne
sve sam hit do hita
Dino Ćuskija je bio dno poredeći se sa ostalima u SFRJ
a reči su udri me do zore, narodnjaci u rocknroll fazonu
glavno pitanje je i dalje bez odgovora:Човек никада није рекао да је нешто забрањено за Србе и псе, то је прича која се везује за гомилу бендова и потиче из деведесетих година прошлог века.
Ове гомиле лажи су очигледно поента да се Мерлину смањи зарада на концерту, али у пракси нема ништа од тога. Као и раније фејсбук кампање, кад су покретачи укапирали да пропада онда хајд да кренемо на петицију.
Prilikom gostovanja u Beogradu 2015. u Kombank areni Dino je preko svog PR tima zabranio unošenje srpskih zastava na njegov koncert.
glavno pitanje je i dalje bez odgovora:
ko ga je zvao a još grdje ko ga je pustio?
Da podsetimo Ceca nikad nije pomenula Hrvate niti učestvovala u ratnim dešavanjima pa su joj ipak zabranili koncerte tamo iako Hrvati dolaze ovamo...
a da vam kažem - CECA UŠĆE 2024
![]()