ДИНКИЋ - НЕОПЕВАНИ ЛАЖОВ

Milka bila/jeste Miškovićeva ljubavnica. Drži se matori!
a075.gif
a075.gif

Заставице у корнеру, немам намеру да на форуму откривам свој идентитет, нити је то тема ове приче. Прича је почела од тога да је Динкић јавно обећао пре више од месец дана да ће људима запосленим у просвети и култури за Божић исплатити (наравно не из свог џепа, већ из буџета) 5.000 динара.... Данас је 16. јануар, Божић је давно прошао, а од пара ни трага ни гласа...
Питање је, да ли човек, министар финасија, који нешто јавно обећа десетинама хиљада људи, па то не испуни - ЛАЖОВ или частан човек?

filatelista:
Milka bila/jeste Miškovićeva ljubavnica. Drži se matori!
a075.gif
a075.gif

U to nikada nisam ni sumnjao. To za Miskovica i Milku. Samo mogao je on da nadje i neku bolju ribu.

Znas koliku je platu imala Milka Forcan pre jedno tri godine?
Oko 750 000 dinara! MESECNO! Znao sam za jos neke,ali sam zaboravio.

Ovo za Dinkica ne znam.Da mu jeste sestric to bi do sada verovatno neki vikao na sav glas. Mada mi je sve to sumnjivio i PIJE vodu,jer Miskovica evo vec 7 godina NIKO ne dira.
Mislim sto je samo Karic crna ovca,a Miskovic je kao cist.

Не знам је ли лажов или шта је, али ево, чујем га, разбија Влаховића и све његове покушаје с врло злонамерним питањима у "Полиграфу".

Млађа је, ако ништа друго, врло вешт да одговори на свако питање, и да остави утисак да га се ничим не може збунити.

Back