Dinar po dinar - milion ... Banke lepo zarađuju na klijentima

A kako mislis da trgujes sa tim akcijama bez racuna? Gde da ti se uplate pare ako prodas akcije?:think:

I ponavljam deseti put, taj racun za akcije je besplatan i sluzi samo za tu svrhu i ni za sta vise. Ne placas otvaranje, odrzavanje i zatvaranje.
Racun kod banke je nesto drugo i nema veze sa akcijama.

Dobo.... Zashto onda treba ljudima da otvore ziro rachun za taj poklon?

Kupujem ja ´vazdan Akcije kesh,meni nije potrban ziro rachun... Dobivam Akciju na moje podatke u papiru vrednosti i dali je vrednosti ili propast...

Ziro rachun mi samo treba ako prodajem akcije da mi pare legnu na ziro rachun...

Dobro mozda greshim, nashe metode...????

Nauči maternji, pa glumi patriJotu, do tad ne buni se previshe.
A to da zavisim od gasterbajtera - ne bih se bunio da imam neku babu iz Švajcarske, ali ipak zavisim od sopstvenog rada u svojoj domovini + plaćam poreze istoj. Stoga pali
:evil:

Kad platis koliko ja platim onda se javi... Dvojka si balavac.... obrishi sline pre nego sto se obratish nekoj Dami....

:ok:

Dobo.... Zashto onda treba ljudima da otvore ziro rachun za taj poklon?

Kupujem ja ´vazdan Akcije kesh,meni nije potrban ziro rachun... Dobivam Akciju na moje podatke u papiru vrednosti i dali je vrednosti ili propast...

Ziro rachun mi samo treba ako prodajem akcije da mi pare legnu na ziro rachun...

Dobro mozda greshim, nashe metode...????

To sam i rekao. Za prodaju ti treba ziro racun.

Razlika je kad kupujes bilo koje akcije i ove sto daje drzava. Za "drzavne" dobijas racun za dzabe, blablabla, pisao sam vec 10 puta o tome.:mrgreen:

To sam i rekao. Za prodaju ti treba ziro racun.

Razlika je kad kupujes bilo koje akcije i ove sto daje drzava. Za "drzavne" dobijas racun za dzabe, blablabla, pisao sam vec 10 puta o tome.:mrgreen:

I nema provizije na prodaju akcije koje se dobiju od države.
Ne znam što joj objašnjavaš, da nije skoknula do ambasade da se upiše za akcije?:mrgreen:

Ustasha umriiiiiiiii...... DA lichno stekla.....

Pravi Srbin ne bi nikad tako puljvao ka ti....Od danas si za mene Crvat prodata dusha.

Da stekla, valjda se udala za nekog čiču i ovaj odapeo i ostavio joj uz pemziju.
Ne kažem da nije moguće...
:super:
Pravi Srbin ne sedi u Švabiji - toj neprijateljskoj i mrskoj mu zemlji, pravi Srbin bre priča srpski, a ne sriče azbuku sa toliko godina koliko si nabila u pedu. Kladim se da ne znaš ni ćirilicu
:thumbdown:

Da stekla, valjda se udala za nekog čiču i ovaj odapeo i ostavio joj uz pemziju.
Ne kažem da nije moguće...
:super:
Pravi Srbin ne sedi u Švabiji - toj neprijateljskoj i mrskoj mu zemlji, pravi Srbin bre priča srpski, a ne sriče azbuku sa toliko godina koliko si nabila u pedu. Kladim se da ne znaš ni ćirilicu
:thumbdown:

hahahahha... Na tvoju tugu i zalost ponaosna sam devica...:mrgreen::rotf::whistling:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Back