peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
ajme lovite se na deo konteksta ko muve
poenta moje priče za one ne baš bistrog uma da ponovim)
"kakav to moraš biti luzer da Delija i Grobar zajedno ruku pod ruku odu i navijaju za treći NEsrpski klub u Rumuniji (pa bili iz Beograda Temišvara il neke pripi2dine kod Temšvara) samo zato jer rumunski klub igra protiv Dinama iz Zagreba....a oni kao shatro Delije i Grobari
e sad ako ne shvatiš poentu...onda nemamo više šta pričat![]()
Prije svega to što neko navija za Crvenu Zvezdu ne znači da je Delija...bar ne u smislu Delija koje se ovih dana provlače kroz štampu tj navijačke grupe.
Na osnovu čega ti znaš da su oni Delije, Grobari...? Ja nisam vidio niti jedno jedino obilježje po kojem bih to mogao da znam.
Ali tvoja logika ide ovako...tj CNN logika...navijači se tuku...lokalni Srbi...SRBI? E to su onda Delije i Grobari...hmm možda bi vijest još bolja bila ako kažemo da su to navijači iz Beograda jer je tamo trenutno aktuelna tema ubistva onog francuskog navijača...
P.S. I da, poenta tvoje priče je upravo bila to da su iz Beograda, jer koj' bi moj pravio one silne paralele sa Hrvatima iz Zagreba koji idu u Budimpeštu itd...
Uostalom, kada dođeš u Temišvar i počneš da uzvikuješ ''Ubij Srbina'' znajući da tamo ima Srba...nije ni čudo što si dobio batine...
Dakle, ne moraš biti navijač bilo kojeg kluba da bi izašao na ulicu da slomiješ nos onom koji to govori...shvataš li sada, o najbistriji umu krstarice koji ne pije nikakve lekove?
Poslednja izmena: