Dilema

morski covik

Iskusan
Banovan
Poruka
6.426
Ima jako posjećena tema o paljenju muškaraca na mršave žene, e ja imam problem pošto sam kus budale, tj krupan, iznad 100 kila i nastojim skinut desetak i više kila ali mi žene ne daju. zahtjevaju da ostanem ovakav, krupan. pitanje je šta je vama ženama. mi izgibosmo po teretanama a vi ne cijenite tu muku.di nestadoše one žene koje su volile šlang tipove , sportaše, manekene. jel možda to skuža( izlaz) da i vi možete malo opustit život i ne izgledat savršeno?

na muskarcu mora biti malo mesa,ali ne znaci da treba da bude mrcina sto se kotrlja,i to svakako nije izgovor da bi mi pustile dupesku i spojlere.prosto volimo kad nas dohvati da .....da smo dohvacene:D

Ima jako posjećena tema o paljenju muškaraca na mršave žene, e ja imam problem pošto sam kus budale, tj krupan, iznad 100 kila i nastojim skinut desetak i više kila ali mi žene ne daju. zahtjevaju da ostanem ovakav, krupan. pitanje je šta je vama ženama. mi izgibosmo po teretanama a vi ne cijenite tu muku.di nestadoše one žene koje su volile šlang tipove , sportaše, manekene. jel možda to skuža( izlaz) da i vi možete malo opustit život i ne izgledat savršeno?

U teretanama svaki lik više gleda kad dođu letnji meseci, majice i kratka odeća obim i definiciju svojih mišića, negoli što gleda žene oko sebe.Tako da nije čudo što ih ženske kuliraju.:lol:
Još ako je u pitanju paljevina srednjih godina koja veruje da tegovi daju nešto.....

Sve zavisi kako su ti misisci rasporedjeni, ako si nabiven misisicima onda je OK ako ti visi tu i tamo sam odluci :lol:

Krupan i debeo nije isto. Ne, ne mora da bude savrsen, samo da nije zapusten.

U kom smislu zapusten?

Ovde ne mislim na higijenu (mada se ona podrazumeva :lol: ) vec ima ljudi koji su bukvalno "zapusteno" debeli, ne znam kako bih ti docarala. Imas ljudi sa viskom ali koji nisu u fazonu "e bas me briga" nego odrzavaju kondiciju, ne trpaju svako djubre od hrane u sebe i takve stvari...

Ovaj moj sadasnji a i jedan od bivsih su imali dobrih 10+ kg vise, a da se to na njima nije primecivalo...

Mozes ti zeljeti koliko god hoces ali ti od 110 kg vise vole janjetinu i prasetinu nego zene.:cool:

Ne slazem se. Imam preko 110 kg i vise volim zene od hrane.

Ovde ne mislim na higijenu (mada se ona podrazumeva :lol: ) vec ima ljudi koji su bukvalno "zapusteno" debeli, ne znam kako bih ti docarala. Imas ljudi sa viskom ali koji nisu u fazonu "e bas me briga" nego odrzavaju kondiciju, ne trpaju svako djubre od hrane u sebe i takve stvari...

Ovaj moj sadasnji a i jedan od bivsih su imali dobrih 10+ kg vise, a da se to na njima nije primecivalo...

Znam na sta mislis.

Ne palim se na mišiće, naročito ne na one napumpane steroidima, ne volim tu preteranu zategnutost kad imam osećaj da ako predjem noktima preko bicepsa otvoriću ga po dužini. :p
Volim zategnutost sa nekim finim slojem masti to nisu debeli muškarci nego nekako sočni, ne umem da dočaram tačno, ali mislim da je jasno.

Ne palim se na mišiće, naročito ne na one napumpane steroidima, ne volim tu preteranu zategnutost kad imam osećaj da ako predjem noktima preko bicepsa otvoriću ga po dužini. :p
Volim zategnutost sa nekim finim slojem masti to nisu debeli muškarci nego nekako sočni, ne umem da dočaram tačno, ali mislim da je jasno.
Prestani da me na svim temama opisuješ. :lol:

Očigledno da si opsednuta mnom. :heart::cmok:

Ako su ti u množini rekle tako (kažeš žene)-onda ima neke istine :super:
Da ne zalazim u to ko je koliko visok-težak...Nije ništa strašno dok je muškarac teži i jači od žene,obrnuto je problem :lol:

- - - - - - - - - -

To je samo zeni sigurica da te druge nece primecivati

Npr sa sa ovom konstatacijom se ne bih složila.
Pretpostavljam da je ženi drago da joj bude privlačan, ako idemo nekom zdravom logikom.

Znam zenskinje koje su bas prohtevne po tom pitanju...musko da ima istovremeno siroka ramena, negovane sake, jake kvadripcepse na nogama, malo i zategnto dupe, izvajana ledja i grudi...zajebano to, zajebano...samo dok malo zagrebes po neizgovorenim zeljama..

Back