dilema

• Začetnik teme Začetnik teme yu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Klinka trazi kitu, nesposobna dupe da obrise i cudi se.
Ljudi ja ne verujem sta citam.
Gde je posla ako ne zna? Ova kaze, nemoj da traumiras dete, pa deca ne skacu po kiti!!!
Draga deco, ako hocete da se igrate igrackama za veliku decu, morate da snosite posledice shto fizickog, shto emotivnog snosaja.

Evo sad cu ja samu sebe da demantujem iako i dalje ne mislim da je za osudu ako neko od nekog odnosa zeli iskljucivo sex i nista vise od toga.Decko je ipak skot iz sledeceg razloga-malo sam prelistala postove devojke koja je postavila temu i videla da ima probleme tipa "delimicno je svrsio u mene, da li mogu da zatrudnim" i "ostavio mi je sljivicu, kako da je uklonim".
Ljudi su prema nama onoliko losi koliko im mi sami to dozvolimo a ti vidi zasto dozvoljavas sex bez kondoma u kres-semi, zasto dozvoljavas da neko svrsava u tebe i da ti pravi modrice i zasto dozvoljavas da budes u prici i odnosu koji ti ne odgovara.Pokazi malo vise samopostovanja da bi te i drugi postovali i voleli.

Hey, pa ljubav nema granice! Ok iako je 10 godina stariji, ali njegovi postupci (pa i da je godinu dana stariji) govore da bas nije covek koji brine o tudjim osecannjima, a kamoli o osecanjima osobe koju bi trebalo najvise da voli. Da sam na tvom mestu verovatno bih smogla snage da prekinem tu vezu, ali ako neces sad mozes i kasnije naravno (ali uz mnogo opreza da ne zaglibis jos vise). Sacekaj da malo vreme prodje i vidi sta ce dalje biti. Veza od 2 meseca ne moze da pokaze koliko ti volis njega ili on tebe. Idi kroz zivot hladne glave (ili makar pokusaj).

dilerDuse:
Klinka trazi kitu, nesposobna dupe da obrise i cudi se.
Ljudi ja ne verujem sta citam.
Gde je posla ako ne zna? Ova kaze, nemoj da traumiras dete, pa deca ne skacu po kiti!!!
Draga deco, ako hocete da se igrate igrackama za veliku decu, morate da snosite posledice shto fizickog, shto emotivnog snosaja.

:shock: :shock: :shock:
...И ја не верујем шта читам! :?

A ti si nepismena ili sta?
Koji deo ti nije jasan? Shta su kurvetine nego glupace koje ne gledaju sta, s kim i zasto rade. Ti si licemer koji, navodno, za ovo ima opravdanje, i zbog takvih kao ti ovakve osobe vremenom samo trule. Toliko o tvojoj ljudskosti. Ja cak mislim da su tvoji komentari namerno takvi kako bi "deca" sa ovakvim problemom jos vise skrenula. Ako neko pravi od sebe i svog zivota *****, ti ces da mu "pomognes" tako sto ces da kazes, sta zna dete, jel? Znam gomilu takvih sto prave takve medvedje usluge svojim mentolskim komentarima, pa "deca" koja i mogu da se spasu vremenom postanu droljetine, bas zbog takvih kao ti koji im na vreme ne ukazu surovo na to sto prave od svog zivota. JER TO JESTE SUROVO, ALI MNOGO MANJE OD ONOGA STO OVAKVI PROFILI VREMENOM POSTANU ZBOG KRETENSKE IDEJE "STA ZNA DETE". DETE, DA BI ZNALO, MORA DA SE TRETIRA KAO ODRASTAO COVEK KAKO BI MU SE UKAZALO ISTINSKO POVERENJE KOJE SAMIM TIM NOSI I VELIKU ODGOVORNOST, A TO JE JEDINI NACIN DA JEDNOG DANA POSTANE COVEK, GRESKE SE MORAJU SPOZNATI KOLIKO GOD DA SU TESKE I SUROVE, JER JE NJIHOVA SPOZNAJA I ODGOVORNOST USLED ISTIH, JEDINI NACIN DA SE BROJ SMANJI I NE PONAVLJA.
I Zapitaj se, da li bi pre volela da ti cerku sutra taslaci neki bambus jer je ona "dete" i ne smes biti surova, ili da budes surova i da to isto dete spozna svet oko sebe, sebe i odgovornost koju nosi?

yu:
Imam 19 godina u vezi sam sa tipom 10 godina starijim.Vidjamo se vec dva meseca,ali redje jer on radi u susednom gradu.Uvek kada se vidimo,nasi sastanci su veoma kratki,bukvalno svode se samo na sex i onda se odmah on vraca svojim poslovnim problemima.Pre tri dana pitala sam ga da li zeli da prekinemo nasu vezu na sta je on odgovorio potvrdno,i nastavio da me ljubi i da se ponasa sasvim normalno kao da nije to uopste ni reko a i ja sam presla nekako hladno preko toga.U cetvrtak je trebalo da ide kod svojih u drugi grad i obecao mi je da cemo se videti,medjutim nije ni pozvao da mi kaze da ne moze da dodje a kamoli dosao.Najgore od svega je to sto je meni lepo sa njim i ne bih volela da prekinemo.Molim vas pomozite
mi sta da radim :cry:

Pa ako ti je lijepo sa njim onda nastavi dalje tu vezu, ali nemoj previse emocija tu ulagati tako da kada kraj bude (ako bude) ne izadjes razocarana i ne patis.

dilerDuse:
A ti si nepismena ili sta?
Koji deo ti nije jasan? Shta su kurvetine nego glupace koje ne gledaju sta, s kim i zasto rade. Ti si licemer koji, navodno, za ovo ima opravdanje, i zbog takvih kao ti ovakve osobe vremenom samo trule. Toliko o tvojoj ljudskosti. Ja cak mislim da su tvoji komentari namerno takvi kako bi "deca" sa ovakvim problemom jos vise skrenula. Ako neko pravi od sebe i svog zivota *****, ti ces da mu "pomognes" tako sto ces da kazes, sta zna dete, jel? Znam gomilu takvih sto prave takve medvedje usluge svojim mentolskim komentarima, pa "deca" koja i mogu da se spasu vremenom postanu droljetine, bas zbog takvih kao ti koji im na vreme ne ukazu surovo na to sto prave od svog zivota. JER TO JESTE SUROVO, ALI MNOGO MANJE OD ONOGA STO OVAKVI PROFILI VREMENOM POSTANU ZBOG KRETENSKE IDEJE "STA ZNA DETE". DETE, DA BI ZNALO, MORA DA SE TRETIRA KAO ODRASTAO COVEK KAKO BI MU SE UKAZALO ISTINSKO POVERENJE KOJE SAMIM TIM NOSI I VELIKU ODGOVORNOST, A TO JE JEDINI NACIN DA JEDNOG DANA POSTANE COVEK, GRESKE SE MORAJU SPOZNATI KOLIKO GOD DA SU TESKE I SUROVE, JER JE NJIHOVA SPOZNAJA I ODGOVORNOST USLED ISTIH, JEDINI NACIN DA SE BROJ SMANJI I NE PONAVLJA.
I Zapitaj se, da li bi pre volela da ti cerku sutra taslaci neki bambus jer je ona "dete" i ne smes biti surova, ili da budes surova i da to isto dete spozna svet oko sebe, sebe i odgovornost koju nosi?

:( O.K. Jeste jako prostacki i surovo receno, ali tu se provlaci zrnce istine, ako ovoj curi ne kazemo koliko je RUZNO prema njoj samoj, da dozvoli da sluzi nekom matorom tipu za izivljavanje, ona ce takav obrazac ponasanja usvojiti u zivotu... I uvek ce nekom sluziti za to, za seks, za batine i slicne stvari... Upropastice sebi zivot jer je niko nije naucio da kaze: NE, TO MI NE ODGOVARA!!! Ili joj niko nije, na vreme, rekao, da to sto radi nije u redu, jer nju ponizava neki nedorasli kreten, koji nema m**a za vezu sa zenom svojih godina koja zna sta i koliko vredi!

Back