Pa, pricaj vexi... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
one:A ako ne volite, onda "ne pristajete"?:-D
Rekao bih da to nema veze sa pristajanjem, ne cini tu niko nikome uslugu, pa pristane ili ne...volis da istrazujes i probas ili ne volis, svesni svoje seksualnosti ILI nesvesni...to "ne diraj tamo", "ja to ne radim" " Ja ne guta" ili "hajde molim te, ucini mi..."...stvarno...
Vexi:problem je u tome sto ona i nema neku posebnu zelju sto se tice mastanja u krevetu.
nista ne trazi, a kad joj ja nesto predlozim "ajd' kad' tako hoces", ali na ono gore spomenut nikako. tako da razmisljam da pozeovem nekog diplomatu u pomoc...
Vexi:P.S. nema zene a da nije perverzna. ali ne ustrucavajte se to nije nemoralno.
Sily:Eto vi ste resili problem, ali ja imam jedno pitanje sta da se radi ako je riba ta koja voli sitne perverzije itd, a tip nece da ucestvuje, naravno ne mislim ni na sta sto narusava njegovu #muskost#,
i jos jedno pitanje za one koji su u braku i rade (bez obaveza) koliko puta nedeljno to uspete da uradite ?
Sily:Eto vi ste resili problem, ali ja imam jedno pitanje sta da se radi ako je riba ta koja voli sitne perverzije itd, a tip nece da ucestvuje, naravno ne mislim ni na sta sto narusava njegovu #muskost#,?