Dilema - da li bi posle ovoga i dalje postovali svog muza ili decka?

• Začetnik teme Začetnik teme Vexi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
one:
A ako ne volite, onda "ne pristajete"?:-D
Rekao bih da to nema veze sa pristajanjem, ne cini tu niko nikome uslugu, pa pristane ili ne...volis da istrazujes i probas ili ne volis, svesni svoje seksualnosti ILI nesvesni...to "ne diraj tamo", "ja to ne radim" " Ja ne guta" ili "hajde molim te, ucini mi..."...stvarno...

tako je:D

prvo>
nema usluga u sexu
drugo>
ne mozes unapred znati da li ce ti se nesto novo dopasti..mozes probati, pa..APP
trece>
poverenje u patnera...kljucna rec...:wink:

Vexi:
problem je u tome sto ona i nema neku posebnu zelju sto se tice mastanja u krevetu.
nista ne trazi, a kad joj ja nesto predlozim "ajd' kad' tako hoces", ali na ono gore spomenut nikako. tako da razmisljam da pozeovem nekog diplomatu u pomoc...

Izvini sto pitam,jer nevina usla u brak,tj jel si joj ti prvi ili je imala neke i pre tebe.Ima situacuja gde je zena u pocetku sexualnog zivota ili imala neke pajsere i zbog toga kasnije imam problema u sexu,ili nije imala nikakva iskustva pa joj je onda sve cudno i strano pa je plase takve stvari jer misli da su malo bolesne.Malo razgovora,i onda kad lickas picu samo se naglo spusti i navali da oseti slast onda ce sve ici ko po loju,budi uporan.

moja zena je imala samo dvojicu pre mene, mislim, tako kaze.
tog poslednjeg sam poznavao. da bio je teski pajser. zatucani ateista koji je moralisao vise od pape. cesto bi osudjivao sve i svakoga i cesto bi dodao "to treba pobiti" (najgori je ateista-moralista). al' to je sasvim za ocekivati jer ateista postuje samo svoje misljenje i jedino sebe ne podleze kritici. mislim jedan ogavan covek koji joj je sasipao svasta u glavu, ko zna sta sve osudjujuci i etiketirajuci kao perverziju.
dok je on osudjivao sve i mrzeo ljude, ja sam mu bario devojku. mislim "sta ce takvom zenska sa predivnom guzom i nogama kao ona" razmisljao bih dok bi slusao tog kretena.
.
eto toliko o njenim pajserima. imala ih je dvojicu, a ja joj valjda dodjem kao treca sreca.
.......................... P.S. nema zene a da nije perverzna. ali ne ustrucavajte se to nije nemoralno. nemoralno je mrzeti, biti nepravedan, i ciniti nesto sto tebi ili drugome ne prija...................................................

-ovo je samo moje skromno misljenje-

Prochitao sam samo pochetak tvoje teme, tj. scenu u spavacoj sobi. Istovetnu situaciju sam i ja jednom prilikom imao, tj. pokushao neshto shto sa tom devojkom nije ishlo(do u par sitnih, sitnih detalja preslikana sitauacija poput tvoje). Ali , u pitanju je bila jedna nemica, sutradan nismo prichali o tome, iz prostog razloga shto niko vishe o tome i nije razmishljao, a meni nije padalo na pamet da crvenim, niti mi je ona davala povoda tome (prepoznao bih). Kod ovih nashih rospija , brate nisam siguran.

Sily:
Eto vi ste resili problem, ali ja imam jedno pitanje sta da se radi ako je riba ta koja voli sitne perverzije itd, a tip nece da ucestvuje, naravno ne mislim ni na sta sto narusava njegovu #muskost#,
i jos jedno pitanje za one koji su u braku i rade (bez obaveza) koliko puta nedeljno to uspete da uradite ?

Pa, rekao bih da mushkarci (a i zene ) vremenom upotpunjavaju svoj odnos prema seksualnosti i da su sve sigurniji i slobodniji. Iz tvog profila se ne vidi koliko ti je godina, a josh manje koliko godina ima tvoj partnere. Suva pretpostavka sa moje strane je da ste oko 20 i neshto. U tom sluchaju ukoliko necesh da menjash partnera moracesh malkice da se strpish. Ili da radish po principu mic po mic ( samo pazljivoda se ne ukochi). Odgovor na tvoje drugo pitanje verovatno ne postoji, ili u obzir dolazi sve izmedju "prosle godine jednom, ove malo redje" i maltene dnevno.

Sily:
Eto vi ste resili problem, ali ja imam jedno pitanje sta da se radi ako je riba ta koja voli sitne perverzije itd, a tip nece da ucestvuje, naravno ne mislim ni na sta sto narusava njegovu #muskost#,?

imala sam tipa koji se bas gadio na sve osim na cisti sex.........bila mu "pisa" jako osetljiva bre.................uh

na guzzu nije mogao ni da pomisli....kaze ne bi mu se digao.............sta da se radi......ima i njih svakakvih............:))))

Back