Diktator Putin sprečio miting opozicije

Любовь сербов к Путину

Сербы Косова и Метохии видят в российском президенте Путине своего защитника от американских хищников, желающих их уничтожить. Портреты президента Путина можно видеть повсюду - на улицах, площадях, транспарантах, автомобилях, ...

Боснийские сербы просят у Путина защиты от администрации ООН

Десятки тысяч жителей сербской автономии, входящей в состав Боснии и Герцеговины, приняли участие в акциях протеста, направленных против последних решений главы международной администрации Мирослава Лайчака. Одновременно с этим была начата кампания по сбору подписей под петицией на имя президента России Владимира Путина, в которой жители Республики Сербской попросили российского лидера выступить гарантом их физического существования на территории БиГ.

47271551802786.68380078

Nebuloze - da. I neprikladne tekstove. Ali diktator nije nužno zla stvar. Evo ja npr. Diktator sam, ali pravičan. :rtfm:
:hahaha:
Malo se šalim, ali ako se bunite na policijsko razbijanje demonstracija u Srbiji, onda se bunite i za razbijanje u Rusiji. Ako se za naše političare govori sve i svašta, da sad ne navodim primere, morao bih se samobanovati, zašto te u srce dira kada se za premijera neke druge države iznese mišljenje da ima diktatorsku vlast? A radi isto što i ovi ovde? Koliko puta je za Tadića rečeno da je diktator?

Nebuloze - da. I neprikladne tekstove. Ali diktator nije nužno zla stvar. Evo ja npr. Diktator sam, ali pravičan. :rtfm:
:hahaha:
Malo se šalim, ali ako se bunite na policijsko razbijanje demonstracija u Srbiji, onda se bunite i za razbijanje u Rusiji. Ako se za naše političare govori sve i svašta, da sad ne navodim primere, morao bih se samobanovati, zašto te u srce dira kada se za premijera neke druge države iznese mišljenje da ima diktatorsku vlast? A radi isto što i ovi ovde? Koliko puta je za Tadića rečeno da je diktator?

Па ја сам одувек волела диктаторе, а нарочито од када сам окусила демократију.:mrgreen:

Не ради исто Јомини. Само је у томе разлика. Да којом срећом Србију стрефи један "диктатор" типа Путина,
ја бих прва била против демонстрација.;)

Back