Diktafon

Skiljk

Zainteresovan član
Poruka
435
Zeleo bi da kupim neki dobar diktafon, pa mi treba pomoc nakoga ko ima vise iskustva u tim vodama... Vazno je da on moze da snima zvuk sa daljine od 10-15m, konkretno mi treba da snimim neka predavanja...

Hvala...

Zeleo bi da kupim neki dobar diktafon, pa mi treba pomoc nakoga ko ima vise iskustva u tim vodama... Vazno je da on moze da snima zvuk sa daljine od 10-15m, konkretno mi treba da snimim neka predavanja...

Hvala...
Olimpusovi diktafoni su vrh. Imao sam jedan, stariji model sa kaseticom i radio je besprekorno nekoliko godina.Služio mi je najviše za specijalizaciju engleskog.
Kad budeš kupovao , obrati pažnju da ima priključak za externi microfon. Bez toga bi morao da ga dršiš na pola metra od izvora zvuka.
Sa priključenim externim microfonom možeš i snimati ton a da to niko ne vidi.
Sad su svi digitalni i možeš snimati satima...
Moja je preporuka Olimpus !

Gotovo savršen. Ima priključke za slušalice i spoljni (externi) microfon. Ima i dve opcije snimanja (osetljivosti) microfona, što tebi odgovara (konferecijsko snimanje)...
Nisam siguran ali trebalo bi da ima i opciju da snima samo dok postoji zvuk, kad nastane tišina - prestane snimanje, pa opet...I to automatski bez da ti išta preduzimaš.
Baterije (alkalne) jako dugo traju...
Ako ti nije preskup - uzmi ga.

mam problem sa očitavanjem mp3 fajlova sa diktafona. Kad sam prebacio fajlove na kompjuter i izmenio imena tj. numerisao kako bih želeo da mi čita kad prebacim na fleš i pustim na muzičkom stubu preko usb porta. On mi pušta redosledom diktafona a ne kako sam ja numerisao. Mislim da trbam da izmenim title i subtitle u properties svakog fajla posebno. Imam 389 fajlova. Pa ako znate neki program koji menja title i subtitle automacki po brojevima fajlova molim Vas da mi pomognete. Hitno!!! Unapred hvala

mam problem sa očitavanjem mp3 fajlova sa diktafona. Kad sam prebacio fajlove na kompjuter i izmenio imena tj. numerisao kako bih želeo da mi čita kad prebacim na fleš i pustim na muzičkom stubu preko usb porta. On mi pušta redosledom diktafona a ne kako sam ja numerisao. Mislim da trbam da izmenim title i subtitle u properties svakog fajla posebno. Imam 389 fajlova. Pa ako znate neki program koji menja title i subtitle automacki po brojevima fajlova molim Vas da mi pomognete. Hitno!!! Unapred hvala

http://download.cnet.com/TagScanner/3000-2141_4-10056506.html?tag=mncol;3

Back