dijete

Znam dosta dece koja su odrstala u Americi, i mnogo imaju izgradjenije vrednosti nego ova odavde. To su predrasude. I to da se kod njih jede brza hrana i gleda Tv samo i to isto, pa vecina roditelja je edukovano i zna sta je dobro za dete, i oni itekako imaju ogranicen i komp i Tv. Znaci ne bih to rekla da nemam pouzdane informacije, ali Amerika je dobra sredina za odrastanje dece, mnogo bolja nego Srbija, pogotovo u manjim sredinama u Americi, dete se nauci sta vredi postovati, i rad i obrazovanje, pa cak i roditelje, a ovde su na ceni medju omladinom neke druge vrednosti.

Retki su dobri vaspitaci. Kada bi bar Branko Kockica mogao da se klonira:)
Neretko se desava da vaspitaci pustaju Grand"muziku", forsiraju decu ciji su roditelji na polozaju, sa gadjenjem gledaju onu koja menjaju jedine tri majice koje imaju,...
A da ne pricam o tome da gledaju da im utrape crtani kako bi pili 3u1. Za Petra Pana, Meri Popins, Macka Tosu,... mnogi nisu ni culi.

ma ok to je neki zivot, neko krene ovako neko onako, nije nista recept :(

Znam dosta dece koja su odrstala u Americi, i mnogo imaju izgradjenije vrednosti nego ova odavde. To su predrasude. I to da se kod njih jede brza hrana i gleda Tv samo i to isto, pa vecina roditelja je edukovano i zna sta je dobro za dete, i oni itekako imaju ogranicen i komp i Tv. Znaci ne bih to rekla da nemam pouzdane informacije, ali Amerika je dobra sredina za odrastanje dece, mnogo bolja nego Srbija, pogotovo u manjim sredinama u Americi, dete se nauci sta vredi postovati, i rad i obrazovanje, pa cak i roditelje, a ovde su na ceni medju omladinom neke druge vrednosti.

ma kako bre pa vole omladina da uchi, neki vole da uci neki vole da se druze, neki se druze grubo, samo da nas ne potkache mozda

jest vraga bolja...ne mozemo mi sada uzimati pojedinacne primjere....

Back