Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.147
na selu se ne brinu za glad,sta deca nose,kako ih ko vidi i dal ce na fax
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na kući se odžak pušina selu se ne brinu za glad,sta deca nose,kako ih ko vidi i dal ce na fax
I ja sam za decu iz ljubavi, i to velike i prave ljubavi.Dete se radja kada pronadjes osobu koja u tebi probudi potrebu da bas sa tom osobom imas potomstvo. Onda je to to. Nikako po svaku cenu, nije posteno, ni prema kome.
Glupo je to malo jer se i pre toga imaju duze veze kojima se ne nasluti kraj,niko nije vidovit i programiran da zna toDete se radja kada pronadjes osobu koja u tebi probudi potrebu da bas sa tom osobom imas potomstvo. Onda je to to. Nikako po svaku cenu, nije posteno, ni prema kome.

На крају крајева, сви ми имамо визују како желимо или како смо желели али је суштина да је много непредвиђених животних околности и ситуација које за резултат дају, на крају, нешто о чему нисмо никада ни сањали, а камо ли разматрали као модел живота који би нам био прихватљив.Нема ту правила.
Какве ли је деце, људи настало из најлуђих прича. А колико оних мажених и пажених а неснађених, да не кажем изгубљених.
Помолимо се са буду здрави и паметни из каквог год односа дошли на свет![]()
Nije bas tako, ne probudi bas svako tu potrebu, ma koliko se voleli ili dugo bili zajedno.Glupo je to malo jer se i pre toga imaju duze veze kojima se ne nasluti kraj,niko nije vidovit i programiran da zna to
Kratko i jasnoOdgovor je ovde jednostavan...nista po svaku cenu pogotovo ne dete...

Isto sam htela da napišem!Kratko i jasno![]()
Eo moja seka 46 godina samostalna uspesna, zivi sama u londonu,sve ima proputovala pola sveta,izgubila vreme s nekim nije dobila dete,sad ne moze mene da ubedi u trulu pricu o takvom uspehu ,kad se vidi da je propala i nesrecna,iz takvih ljudi izbija gomila nebuloznih prica koja treba da zameni taj nedostatak,kao neobuzdanog tinejdzera da slusasOdgovor je ovde jednostavan...nista po svaku cenu pogotovo ne dete...
Tebi je svaka žena "propala"Eo moja seka 46 godina samostalna uspesna, zivi sama u londonu,sve ima proputovala pola sveta,izgubila vreme s nekim nije dobila dete,sad ne moze mene da ubedi u trulu pricu o takvom uspehu ,kad se vidi da je propala i nesrecna,iz takvih ljudi izbija gomila nebuloznih prica koja treba da zameni taj nedostatak,kao neobuzdanog tinejdzera da slusas
George hoce da kaze da su zene preko 30 uvijek propale,sa ili bez djece.Tebi je svaka žena "propala"![]()
Smejem se jer je tragikomično, da te citiram ne mogu sad baš u slovo ali sto puta si rekao da je svaka žena 40+ propala jer "na ženama se kilometraža prosto vidi"
Par puta si rekao da je "ima troje dece i 50 godina propala načisto" a sad "propast i nesreću" objašnjavaš nemanjem dece.
Pa LOL.
E to ti verujem da je hteo da kažeGeorge hoce da kaze da su zene preko 30 uvijek propale,sa ili bez djece.
Kako god,propast ne gine...cim se rodis kao zensko.