Dijete po svaku cijenu ili ostati sama?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Нема ту правила.
Какве ли је деце, људи настало из најлуђих прича. А колико оних мажених и пажених а неснађених, да не кажем изгубљених.
Помолимо се са буду здрави и паметни из каквог год односа дошли на свет :)

Нема ту правила.
Какве ли је деце, људи настало из најлуђих прича. А колико оних мажених и пажених а неснађених, да не кажем изгубљених.
Помолимо се са буду здрави и паметни из каквог год односа дошли на свет :)
На крају крајева, сви ми имамо визују како желимо или како смо желели али је суштина да је много непредвиђених животних околности и ситуација које за резултат дају, на крају, нешто о чему нисмо никада ни сањали, а камо ли разматрали као модел живота који би нам био прихватљив.
Зато се мени допада она народна изрека: Човек снује, Бог одређује.

Odgovor je ovde jednostavan...nista po svaku cenu pogotovo ne dete...
Eo moja seka 46 godina samostalna uspesna, zivi sama u londonu,sve ima proputovala pola sveta,izgubila vreme s nekim nije dobila dete,sad ne moze mene da ubedi u trulu pricu o takvom uspehu ,kad se vidi da je propala i nesrecna,iz takvih ljudi izbija gomila nebuloznih prica koja treba da zameni taj nedostatak,kao neobuzdanog tinejdzera da slusas

Eo moja seka 46 godina samostalna uspesna, zivi sama u londonu,sve ima proputovala pola sveta,izgubila vreme s nekim nije dobila dete,sad ne moze mene da ubedi u trulu pricu o takvom uspehu ,kad se vidi da je propala i nesrecna,iz takvih ljudi izbija gomila nebuloznih prica koja treba da zameni taj nedostatak,kao neobuzdanog tinejdzera da slusas
Tebi je svaka žena "propala" :lol:
Smejem se jer je tragikomično, da te citiram ne mogu sad baš u slovo ali sto puta si rekao da je svaka žena 40+ propala jer "na ženama se kilometraža prosto vidi"
Par puta si rekao da je "ima troje dece i 50 godina propala načisto" a sad "propast i nesreću" objašnjavaš nemanjem dece.
Pa LOL.

Tebi je svaka žena "propala" :lol:
Smejem se jer je tragikomično, da te citiram ne mogu sad baš u slovo ali sto puta si rekao da je svaka žena 40+ propala jer "na ženama se kilometraža prosto vidi"
Par puta si rekao da je "ima troje dece i 50 godina propala načisto" a sad "propast i nesreću" objašnjavaš nemanjem dece.
Pa LOL.
George hoce da kaze da su zene preko 30 uvijek propale,sa ili bez djece.🙂
Kako god,propast ne gine...cim se rodis kao zensko.

George pošto se zalaže za očigledno imanje dece, imaće i on, ako već nema, odkud znam.
I @limunada nisi u pravu mada ti dobar nick, ako George bude imao kćerku naučiće je "ako ti život da limun, ti napravi limunadu" ;)
Tačno je da MI živimo zatucanim životima ali tako smo svi vaspitavani.
Obučeni takoreći.
Danas već mladi imaju daleko više izbora i ako se bukvalno sad rodi žensko NIJE kao nekad u startu uskraćena ni za šta.

Back