Dijana Hrkalović dovezla brata u bolnicu! Imao povrede na telu, sumnja se da je pretučen

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
78.198

DIJANA HRKALOVIĆ DOVEZLA BRATA U BOLNICU! Imao povrede na telu, sumnja se da je pretučen​

25.03.2024. / 13:30

Kako prenosi portal Blic, sumnja se da je brat Dijane Hrkalović pretučen.
 Povređen brat Dijane Hrkalović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP dovezla je pre nekoliko dana u Urgentni centar svog brata sa povredama na telu, saznaje "Blic". Kako nezvanično saznaje pomenuti portal, sumnja se da je njen brat pretučen. Nadležni ispituju sve okolnosti ovog događaja i kako je mladić zadobio povrede.

Podsetimo, Dijani Hrkalović se trenutno sudi zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovina uticaja. Dijana Hrkalović, kao i nekadašnji načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić i drugooptuženi bivši načelnik za specijalne istražne metode Dejan Milenković, od početka suđenja negiraju izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Za šta se sudi Dijani Hrkalović​

Hrkalović je ranije negirala da poznaje vođu organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, kao i da ima veze sa ubistvom Vlastimira Miloševića, 30.januara 2017. godine u centru Beograda. Ona je negirala i navode da je naložila načelniku novosadske policije da Darka Eleza stavi pod operativnu odbradu, kako bi ga zaštitila da ne mogu druge policijske uprave da ga nadziru.
Optužnim predlogom Tužilaštva za organizovani kriminal Hrkalovićka se tereti zbog dva krivična dela trgovina uticajem u produženom trajanju, zbog čega je tužilaštvo tražilo da joj sud izrekne kaznu zatvora od pet godina. Pored gore navedenog, Hrkalovićeva se tereti da je 2018. godine naložila načelniku Milenkoviću da ne postupi odmah po nalozima sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu i postupajućeg tužioca, koji su tražili da im se dostavi automatska obrada mobilnog telefona Veljka Belivuka, u to vreme okrivljenog za ubistvo Vlastimira Miloševica 30. januara 2017. u Beogradu.

Kasnije je Belivuk pravosnažno oslobođen od tih optužbi, a sada je u pritvoru i optužen je za najbrutalnija krivična dela kao vođa kriminalne grupe "Principi", među kojima je sedam teških ubistava. Hrkalović se tereti i da je sa bivšim načelnikom Policijske uprave Novi Sad Miloradom Šušnjićem neovlašćeno prisluškivala bosanskog kriminalca Darka Eleza, koji je nedavno izručen iz Srbije Bosni i Hercegovini zbog niza tamo počinjenih krivičnih dela.

https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/...ium=push notification&utm_campaign=mondo push
 
Jooj sirotica njoj se bas ne da, sto bi se reklo sa njom stalno neka sekiracija, mislim lepo ja kazem da te divne devojke, te pitome, nežne i previše fino vaspitane nekako uvek najviše nagrabuse i takve život uglavnom ne mazi nit im je sudbina baš naklonjena. :(
Mislim njoj bi sad trebalo malo ljubavi, pažnje, romantike, malo mog smisla za humor, tako negde malo da sednemo ili da odemo na jedan dan negde malo u prirodu, eto ako joj je frka da ide sama samnom može njenu pajtašicu Zoricu Marković da povede. : d
 
Brat bivše državne sekretarke u MUP-u Srbije Dijane Hrkalović, D.H, pretučen je u noći između subote i nedelje ispred jednog noćnog kluba u Beogradu, a kako saznaje Kurir, njega je napala grupa mladića dok je bio u svom automobilu.

- Njemu je nekoliko mladića skočilo na haubu od kola, a onda su počeli da ga tuku. On je tada zadobio povredu noge - kaže naš izvor.
 

Brat Dijane Hrkalović pretučen na splavu: Otkriveni novi detalji napada u Beogradu, sumnja se da su na njega nasrnuli sekirom​

Bivša državna sekretarka MUP, Dijana Hrkalović u subotu u ranim jutarnjim satima, između 3 i 3.30 časova dovela je svog brata u Urgentni centar nakon što su bili na splavu na kojem je pretučen.
Kako piše Blic, Dijana je sa bratom bila na splavu gde je i došlo do tuče u kojoj je muškarac pretučen.


„Rekli su i da je u napadu korišćena sekira. Dijanin brat je bio i na ušivanju“, kaže izvor upućen u slučaj.
 

Back
Top