Dijalog, i bez rešenja za sever?

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Droid

Legenda
Poruka
51.844
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=04&dd=07&nav_category=1262&nav_id=702718

869859163515d6afcb9598579003912_368x245.jpg

Predočava se, takođe, da se moraju poštovati posebne potrebe lokalnog stanovništva i od prištinskih vlasti se traži da izrade plan koji bi išao u susret severu Kosova.

.........................................

Dakle dragi moji Srbi, kao sto sam uvek rekao, mi mozemo imati prijatelja i jedini put u Evropskoj Uniji!

. . .

Ja se pitam što oni nama ne uvedu sankcije, bombarduju nas, proteraju zle Srbe sa KiM i završe posao, odvoje Vojvodinu, itd. . Mene evo već dva dana ubeđuju ovde na krsti ako ne potpišemo u utorak nastupa kataklizma.

Poslednja izmena od moderatora:
ccc nagodbe koje nagodbe nagadjaju se oko Srpskog Kosova pa sto se pogadjaju sa nekim delom Nemacke nego traze od Srbije da se nagadja sa Srpskom teritorijom. To ko u onoj seriji kad Tika vraca kokoske, pilice, curke prijatelju koji cerku daje djosi a prijatelj kaze "JELI PRIJATELJU JER TI TO MENI VRACAS MOJE PILICE, CURKE, SOTKE..."

Ej na sta smo spali aman ljudi pa jel ste normalni ti dacicu prodana duso pa zar pregovaras sa kosovom kao da je nezavisno? Pa zar to trzis autonomiju unutar drzave kosova za Srpski narod? Pa zar autonomiju trazis u nasoj autonomnoj pokrajini? Pa jel si ti normalan izdajico srpskog naroda kako te nije sramota. Ako si Srbin i nisi prodao obraz za saku dolara odbij sve i vrati se na rezoluciju 1244 u kojoj se kaze da je kosovo sastavni deo Srbije!!! Pa zar pregovaras sa teroristima?

Poslednja izmena od moderatora:
Нормално
о магацину резерних делова мора се водити рачуна.

Наравно неће запад да се одрекне метода који је до сада давао резултате! Мало ће преформулисати ултиматум па ће поново бити Вучићевих "15 дана пакла" и тако у круг........ Уместо да буде како је Вучић рекао да ћемо помрети и да ће нам небо пасти на главу, настављају се "преговори" али без разговора о северу Косова поручују из ЕУ.
Значи битан им је само потпис на споразум о "нормализацији" односа са Косовом. Бојим се да наши то не потпишу правдајући се да су сачували институције у Митровици...

- - - - - - - - - -

Само да додам у наслову тема је лаж! Нигде у тексту се не помиње да ЕУ спашава СРбе!

Back