Dijalog Dačić-Tači gotov u aprilu?

dejan624

Domaćin
Poruka
4.526
Koordinator prištinskog tima u dijalogu s Beogradom Bljerim Šalja izjavio da će se pregovori premijera Kosova i Srbije okončati u aprilu postizanjem sporazuma o doborsusedskim odnosima i poštovanju teritorijalnog integriteta.
Taj sporazum može biti mirovni sporazum sličan onom između dve Nemačke,dodajući da je to dvojici premijera jasno stavila do znanja visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton.
Šalja je takođe uveren da će Beograd biti prinuđen da prizna nezavisnost Kosova.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=24&nav_category=640&nav_id=680261

Onda je Dacic izdao svetu srpsku zemlju.

Дачић није ништа издао нити ће издати , ваша мржња према премијеру више није ни смипатична , нити смешна
постаје опсесија.

Свакодневно пљујете по њему а он до сада то ничим није заслужио , значи да ствари не посматрате објективно
него се бесни што ваши партијаши нису на месту премијера.

Ја Дачићу верујем , САМО ЊЕМУ ВЕРУЈЕМ , И ЗНАМ ДА ОН ЈЕДИНИ НЕЋЕ НИ ПРОДАТИ , НИ УНИШИТИ СРБИЈУ .

Дачић није ништа издао нити ће издати , ваша мржња према премијеру више није ни смипатична , нити смешна
постаје опсесија.

Свакодневно пљујете по њему а он до сада то ничим није заслужио , значи да ствари не посматрате објективно
него се бесни што ваши партијаши нису на месту премијера.

Ја Дачићу верујем , САМО ЊЕМУ ВЕРУЈЕМ , И ЗНАМ ДА ОН ЈЕДИНИ НЕЋЕ НИ ПРОДАТИ , НИ УНИШИТИ СРБИЈУ .

Dela govore, sacekacemo i taj April.

Многа дела , ето последње је уклањање споменика за који сте њега осуђивали .Па када је уклоњен онда сте одлетили у рупе као мишеви.

Мене за разлику од тебе не интересује шта шиптари изјављују , него оно што председник Дачић каже

Многа дела , ето последње је уклањање споменика за који сте њега осуђивали .Па када је уклоњен онда сте одлетили у рупе као мишеви.

Мене за разлику од тебе не интересује шта шиптари изјављују , него оно што председник Дачић каже

Mnoga dela a uklanjanje spomenika poslednje njegovo delo.E jes ti odgovor kao kad bi ja rekao
malo je vulgarno ali slikovito.... piskio sam nisam kakio.

Космет и Србију су издали сви од 5 октобра Коштуница, Ђинђић , Тадић ...Дачић спашава што се спасити може

Дачић је Борисов саучесник.
Сада довршава посао, а саучесници су Николић и Вучић.
Шта ћеш више од границе?

Дачић је Борисов саучесник.
Сада довршава посао, а саучесници су Николић и Вучић.
Шта ћеш више од границе?

Дачић је изабрани , народном вољом , премијер Србије !Он је задужен за преговоре да не би дошло до рата , он неће ништа продатити , поготово не Србију и Космет на којем је рођен а ви верујете шиптарима

Зашто не волите Дачића , он је КРАЉИНА

Пази ово

Дачић је краљина

smesna.gif
Све се смешка и онда када патријарх крене да говори да Србији треба краљ , Дачићу нестаје осмех са лица
smesna.gif
Погледајте од 0: 44 и на крају каже

" Баш ме брига ја сам премијер , него Николић не би имао шта да ради"

smesna.gif
КОЈИ КРАЉ!

И баш ме брига шта тамо неки Шиптар изјављује , мени је битно оно што Дачић каже .А ви верујете Шиптартима а не српском премијеру , срамота

Верујемо у новинарску независност
и патриотску опредељеност Б92 .....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

И баш ме брига шта тамо неки Шиптар изјављује , мени је битно оно што Дачић каже .А ви верујете Шиптартима а не српском премијеру , срамота

Što se tiče izjava o toku pregovora i postignutim dogovorima, šiptari još nisu slagali, a Dači mulja li ga mulja.

Back