Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 40.297
Bolesna je ta potreba muslimana da agresivno namecu svoje arsine i svoj ,,stil ,, .
Stil

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolesna je ta potreba muslimana da agresivno namecu svoje arsine i svoj ,,stil ,, .
Ema necu,bozija vi vjera,
vise slusat odze u Ceklice
dje guguce svrh one stugline
ka jejina svrh trule bukvine!
Da se ovi pitaju, sve bi dzamije porusili I sve muslimansko pod noz stavili odavde do Irana.
ovo je stara muslimanska teroristicka fora da pustanjem tog arlaukanja njihovog sa razglasa terorisu okolno nemuslimansko stanovnistvo i na taj nacin vrse na njih psiholoski pritisak ne bi li ih naterali da prodaju imovinu i da se iseljavaju
A ako se pobunis zale se da im ugrozavas njihovo pravo da te maltretiraju psihicki.
Generalno nije mi jasno zasto se ne zabrani potpuno montiranje bilo kakvog razlgasa na dzamijama.
U Nemackoj i drugim evropskim zemljama je to zabranjeno a kod nas moze da radi ko sta hoce.
U Nemackoj cak ne smeju da imaju ni minaret dzamije moraju da izgledaju kao sve okolne kuce jednako.
Ako im je to zavijanje na dzamiji poziv na molitvu, zasto svoje vernike ne zovu u dzamiju preko telefona, a ne ovako da sve zavija ko za vazdusnu opasnost.
Zasto bih ja lagala? Zivim skoro pa i dvadeset i pet godina u Nemackoj ( Frankfurt na Majni) licno nikada nisam videla dzamiju sa minaretima, nisam zapravo videla nikakvu,Kad lažeš laži okruglo a ne četvrtasto
Šta misliš gdje se nalazi ova džamija?
Ima ih koliko hoćeš čak i sa više minareta
Diglo se selo zbog razglasa džamije
Izvor: Beta
Podgorica -- Imam novosagradđne džamije u selu Nedakusi u opštini Bijelo Polje najavio da će biti smanjena jačina razglasa sa te džamije, nakon protesta pravoslavaca.
freeimages.com
Enes Burdžović je, kako su preneli mediji, kazao da je ozvučenje te džamije isto kao kod svih muslimanskih bogomolja, ali da je spreman da smanji jačinu razglasa.
Džamija u Nedakusima je otvorena početkom jula, nakon čega su protestovali pravoslavci u tom selu zbog jakog ozvučenja koje, kako su naveli, remeti njihov mir.
Mediji su preneli tvrdnju jednog meštanina da se razglas sa džamije čuje "tako da bi čoveka probudio i iz kome".
Pravoslavni stanovnici Nedakusa su protestni zbor odrzali pred džamijom, uz očekivanje da će im se pridružiti i njihove komšije muslimani, ali oni nisu došli.
Razglas, takozvani ezan, poziv na versku službu, instaliran je na svim islamskim bogomoljama i pušta se dva puta dnevno.
Prema navodima nekih pravoslavaca iz Nedakusa, kako su mediji preneli, otkako je u selu podignuta džamija, muslimani se izoluju od svojih komšija druge vere.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=07&dd=16&nav_category=167&nav_id=877428
Ja sma putovala skoro i 4 nedelje korz Tursku. Nigde me nije budilo to pevanje ujutru, samo u muslimanskom gradu KonjeTako ili poruke SMS.
Ja sam jednom prije mnogo godina prenoćio u Foči u nekom hotelu pored neke rijeke.
Ujutru me probudi odžino deranje i zapomaganje sa najmanje 250 decibela iz zvučnika.
Nikad se tako nijesam prepo u životu i skočio iz kreveta - onako iz sna deranje iz zvučnika na sav glas,
Kasnije im nijesam htio ni platiti sobu pa pozvaše policiju i skoro se pobismo.
Policija veli, prvo plati pa se onda žali na sudu za pretrpjeli strah pri buđenju-
Završi se tako, da ja platih sobu, policiji piće a odžu poslah u p*zdu materinu i odoh prema Pljevljima.
a el zna neko jel se dere u al aksi u jerusalimu na struju, il' samo na vokal![]()
Ti bi bio gori od Pavla Đurišića da si se prije 70-ak godina zadesio u Foči...Tako ili poruke SMS.
Ja sam jednom prije mnogo godina prenoćio u Foči u nekom hotelu pored neke rijeke.
Ujutru me probudi odžino deranje i zapomaganje sa najmanje 250 decibela iz zvučnika.
Nikad se tako nijesam prepo u životu i skočio iz kreveta - onako iz sna deranje iz zvučnika na sav glas,
Kasnije im nijesam htio ni platiti sobu pa pozvaše policiju i skoro se pobismo.
Policija veli, prvo plati pa se onda žali na sudu za pretrpjeli strah pri buđenju-
Završi se tako, da ja platih sobu, policiji piće a odžu poslah u p*zdu materinu i odoh prema Pljevljima.
Normalno da nisi vidjela jer provodiš dane i noću po četničkiom klubovima uz Malog Knindžu i druge patritske/četničke pjesmeZasto bih ja lagala? Zivim skoro pa i dvadeset i pet godina u Nemackoj ( Frankfurt na Majni) licno nikada nisam videla dzamiju sa minaretima, nisam zapravo videla nikakvu,
a nije da ne putujem po Nemackoj.
Nisam ih vidjala ni u Francuskoj, bilo je svadje i raspravljanja oko tih minareta, a o nekakvom pevanju u ranu zoru koja se salje u etar nisam zaista nikada cula.
Gradeci te minarete po hriscanskoj Evropi muslimani samo sami sebe zakopavaju.
Aj ti prvo nauci srpski ( jednine , mnoznine ) pa se onda(k) javni.Normalno da nisi vidjela jer provodiš dane i noću po četničkiom klubovima uz Malog Knindžu i druge patritske/četničke pjesme
Svi malo veći gradovi imaju sagrađene džamije a većina su sa minaretime
Evo ova je satra džamija u malom grediću Schwetzingen Schlosspark a ona što sam prije postavio je u Berlinu
Zasto bih ja lagala? Zivim skoro pa i dvadeset i pet godina u Nemackoj ( Frankfurt na Majni) licno nikada nisam videla dzamiju sa minaretima, nisam zapravo videla nikakvu,
a nije da ne putujem po Nemackoj.
Nisam ih vidjala ni u Francuskoj, bilo je svadje i raspravljanja oko tih minareta, a o nekakvom pevanju u ranu zoru koja se salje u etar nisam zaista nikada cula.
Gradeci te minarete po hriscanskoj Evropi muslimani samo sami sebe zakopavaju.
Kaze cika Gulg da nisi u pravu
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mosques_in_Germany
Skoro sve imaju minarete na ovom spisku
Evo i u Francuskoj
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mosques_in_France
Normalno da nisi vidjela jer provodiš dane i noću po četničkiom klubovima uz Malog Knindžu i druge patritske/četničke pjesme
Svi malo veći gradovi imaju sagrađene džamije a većina su sa minaretime
Evo ova je satra džamija u malom grediću Schwetzingen Schlosspark a ona što sam prije postavio je u Berlinu
![]()
Bila bi fora da neko podmetne neki CD Malog Knindže u džamiju.U vreme poziva na molitvu,umesto mujezinovog zavijanja,da se zaori " Ne volimo te Alija..." npr.![]()