TARANTULA-_-
Primećen član
- Poruka
- 523
Bez i jednog kvalitetnog filmskog kanala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako mislis da tuzis s' obzirom da u ugovoru ne postoji spisak kanala? Ako je neki distributer nesto i obecao kako to dokazati kad nije pismeni dokaz? Ocigledno ne poznajes pravna pitanja i od takvih tuzbi nema nista, a koliko je meni poznato svi se ,,lepe'' zato sto ne placaju nista osim pretplate i niko nikog nije terao na tako nesto. Ti si mi nesto sumnjiv s obzirom na datum registracije, kao da si iz konkurentske firme pa palis vatru?rpc:bez svih obecanih kanala , svi treba da tuzite svoje provajdere koji su vam davali spisak kanala kojih nema. To se lako dobija na sudu po zakonu o zastiti potrosaca,lazni marketing. Pa neka digi razmislja sta savetuje svoje predstavnike i neka pazi ko mu je provajder.
P.S. Nema osnove ni za tuzbu Digi TV jer je do 1. Februara promotivni program, sve lepo pise, a ti ocigledno si nesto nacuo a da ugovor nisi ni procitao.
Mislim da su jedino vlasnici tih domacih TV kuca presrecni sto su se nasli u ,,jednoj velikoj Istocnoevropskoj platformi''.rpc:lista srpskih kanala na tv digiju as tv,tv cacak,tv prnjavor, tv surdulica, palma i tv duga ...dosta ,sta mislite?