Digitv u Srbiji

pa šta će biti s njima, hoće li se ugasiti ?

digi se u srbiji nikad nece ugasiti jer imaju dovoljno korisnika madjara i rumuna(kao i vlaha koji uzimaju rumunski paket)pre svega u vojvodini.Celokupna kompanija je u velikim finansijskim problemima ukljucujuci i trzista madjarske i rumunije te i slovacke-ceske gde imaju korisnike na stotine hiljada.

Sada Digi tv radi sve kako ne treba bar što se Srbije tiče,povećavaju cene pretplate a smanjuju broj kanala,evo kod mene je već skoro pola ljudi otkazalo pretplatu kada im je istekao ugovor

Music Box ponovo na Digi TV

6442.jpg

Slovački muzički kanal Music Box je ponovo dostupan na satelitu .Ovaj put ,satelitski signal je dostupan isključivo za pretplatnike Digi TV u Češkoj i Slovačkoj Republici . Music Box počeo sa emitovanjem na poziciji koju privremeno koristi njegov konkurent - Musik1 .Music Box TV operater je odlučio da prekine svoju satelitsku distribuciju na FTA Thor 6 (0.8 ° V ) . Promena odluke je izazvalo kratkoročni problemi za Digi TV i preraspodelu muzičkih kanala i morao da privremeno zameni Musik1 program .Music Box TV je kodiran u sistem Nagra Media Access ( poznat kao Nagravision ) .Tehnički parametri:Intelsat 10-02 ( 1 ° V ) , frekv 12,687 GHz, pol V, SR 27500 , FEC 3 / 4 , DVB-S/KPSK , CA Nagra Media Access

izvor: parabola

nece ga ni dobiti,bar ne na ovoj verziji ng. ch.krenula je u potpunosti lokalizovana verzija kanala za ex yu sa srpskim reklamama i najavama programa pa je potrebno da digi ubaci taj kanal,sto ce se tesko dogoditi.meni je jako zao jer sam od svih kanala najvise pratio ng.

Problemi za Digi TV

digitv.jpg

Odnedavno je dostupan novi firmware za satelitske resivere Humax i Hyundai koji koriste pretplatnici Digi TV platforme. Novi firmware je doživio veliki broj kritika samih pretplatnika Digi TV platforme koja je u vlasništvu kompanije RCS&RDS.Nakon nadogradnje firmwarea na listi kanala se nalaze samo kanali koje službeno distribuiraju Digi TV operateri. U listi kanala nema nekodiranih kanala koji se emituju sa iste orbitalne pozicije, 0,8 stepeni zapadno niti je moguće promijeniti redoslijed kanala.Info linija Digi TV operatera je u posljednje vrijeme preopterećena zbog velikog broja pritužbi pretplatnika ove platforme.Prema neslužbenim informacijama, službenici na info linijama kažu da je do greške došlo od strane proizvođača resivera, koju će operater Digi TV reklamirati.

(Parabola)

Problemi za Digi TV

digitv.jpg

Odnedavno je dostupan novi firmware za satelitske resivere Humax i Hyundai koji koriste pretplatnici Digi TV platforme. Novi firmware je doživio veliki broj kritika samih pretplatnika Digi TV platforme koja je u vlasništvu kompanije RCS&RDS.Nakon nadogradnje firmwarea na listi kanala se nalaze samo kanali koje službeno distribuiraju Digi TV operateri. U listi kanala nema nekodiranih kanala koji se emituju sa iste orbitalne pozicije, 0,8 stepeni zapadno niti je moguće promijeniti redoslijed kanala.Info linija Digi TV operatera je u posljednje vrijeme preopterećena zbog velikog broja pritužbi pretplatnika ove platforme.Prema neslužbenim informacijama, službenici na info linijama kažu da je do greške došlo od strane proizvođača resivera, koju će operater Digi TV reklamirati.

(Parabola)

Čitaj boldovano - Višesatne svađe korisnika i operatera u vezi nebuloznih metoda Digi TV-a.

ja sam ih otkačio i isti dan se prijavio za TOTAL, dosta je bilo..... kaže mi ona seka "morate napisati zahtev " a ja "kakav zahtev" a seka će " pa da ne želite više da gledate DIGI i da navedete razlog" a meni se diže kosa na glavi kad mi to reče, pa reko sestro mila hoćete i opremu da vam vratim možda.....

ja sam ih otkačio i isti dan se prijavio za TOTAL, dosta je bilo..... kaže mi ona seka "morate napisati zahtev " a ja "kakav zahtev" a seka će " pa da ne želite više da gledate DIGI i da navedete razlog" a meni se diže kosa na glavi kad mi to reče, pa reko sestro mila hoćete i opremu da vam vratim možda.....

Ista situacija i kod mene...samo što je meni rekla da se javim za nekih 15-ak dana da mi objasne kada,gde I kako da im vratim opremu :hahaha:
Bilo je i situacija kada su im ljudi slali te zahteve za raskid ugovora ali da su i dalje dobijali račune...nakon žučnih rasprava oni balvani iz Digi-ja su ih upućivali u poštu da provere da im nisu možda zagubili koverte :dash: ...šta reći osim - KOJI DEBILIZAM !!!

Hahahahaha, pa naravno da moras da vratis opremu jer ce ti je naplatiti 100 evra, a oni je plate 5! :) A seka mora da te pita to i mora da zapise razlog zbog kog raskidas ugovor. A da, mora i da te odgovori od raskida jer ne znam uopste odakle ti ideja da raskidas ugovor kad je Digi savrsen!?:))))))

ja sam jos maja meseca otkazao i uzeo open iptv.Opremu im do duse nisam poslao,rekao sam im d dodju sami po nju ali do dana danasnjeg niko nije dosao,a znam dosta njih koji su jos pre godinu i vise raskinuli ugovor i oprema je jos uvek kod njih.

Back