Eurosport 2 CE je ukinut, srpski audio prebacen na Eurosport 2 fr.12607 H
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li šta novo kod DIGI-ja ?
pa šta će biti s njima, hoće li se ugasiti ?
odakle ti ova informacija Darko ?Od 1.04.2012.cena osnovnog paketa digi-ja u srbiji bice povecana na 520.dinara! S R A M O T A!!!!!!!Bar da su nam ubacili neki novi kanal!Sada polaris za manje para ima bolju ponudu!
http://www.digi.rs/web/index.phpodakle ti ova informacija Darko ?
Problemi za Digi TV
![]()
Odnedavno je dostupan novi firmware za satelitske resivere Humax i Hyundai koji koriste pretplatnici Digi TV platforme. Novi firmware je doživio veliki broj kritika samih pretplatnika Digi TV platforme koja je u vlasništvu kompanije RCS&RDS.Nakon nadogradnje firmwarea na listi kanala se nalaze samo kanali koje službeno distribuiraju Digi TV operateri. U listi kanala nema nekodiranih kanala koji se emituju sa iste orbitalne pozicije, 0,8 stepeni zapadno niti je moguće promijeniti redoslijed kanala.Info linija Digi TV operatera je u posljednje vrijeme preopterećena zbog velikog broja pritužbi pretplatnika ove platforme.Prema neslužbenim informacijama, službenici na info linijama kažu da je do greške došlo od strane proizvođača resivera, koju će operater Digi TV reklamirati.
(Parabola)
ja sam ih otkačio i isti dan se prijavio za TOTAL, dosta je bilo..... kaže mi ona seka "morate napisati zahtev " a ja "kakav zahtev" a seka će " pa da ne želite više da gledate DIGI i da navedete razlog" a meni se diže kosa na glavi kad mi to reče, pa reko sestro mila hoćete i opremu da vam vratim možda.....
Čitaj boldovano - Višesatne svađe korisnika i operatera u vezi nebuloznih metoda Digi TV-a.
ja sam ih otkačio i isti dan se prijavio za TOTAL, dosta je bilo..... kaže mi ona seka "morate napisati zahtev " a ja "kakav zahtev" a seka će " pa da ne želite više da gledate DIGI i da navedete razlog" a meni se diže kosa na glavi kad mi to reče, pa reko sestro mila hoćete i opremu da vam vratim možda.....