- Poruka
- 94.586
moja poenta je da ubacivanje automatskih emotikona može da naruši pravopis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neće, ali hoće dve tačke i "he" (početno od heart)Ček' srce da probam
<3
M, moderatore, veliko slovomoja poenta je da ubacivanje automatskih emotikona može da naruši pravopis.
obično se ljudi prepadnu kada trepnem prvi put, hahaM, moderatore, veliko slovo
Btw, konačno postade mod, prepametan si i ovako si skroz ok. Ti se meni sviđaš od kad sam ukapirala da trepćeš![]()
Ja sam mislila prvih deset puta da mi se učinilo hahahaobično se ljudi prepadnu kada trepnem prvi put, haha
ni ja se ne opterećujem pravopisom a nekada namerno napišem pogrešno. Obraćam pažnju jedino kada kucam nešto zvanično.ja skoro nikad ne stavljam razmk posle interpunkcije,a ponekad i ne počinjem rečenice velikim slovom jer uglavnom zaboravim(sad sam namerno) XD
Ma meni se ponekad i omakne da skroz omašim pravopis pa posle da ispravljam,do duše ja imam disleksiju i desi mi se tako ponekad da zaboravim kako se koja reč piše XDni ja se ne opterećujem pravopisom a nekada namerno napišem pogrešno. Obraćam pažnju jedino kada kucam nešto zvanično.
Mene je naučila @Kiki_GNR pre nekoliko godina, da budem iskrena. Ovim putem i da je pozdravim, nisam je skoro videla.
![]()
Ispravila si me bez da me vređaš, ni blizu toga, bukvalno konstruktivna kritika bez trunke zlobe.Ćao Majo, podseti me, zaboravila sam o čemu se radi?![]()