- Poruka
- 75.177
moja poenta je da ubacivanje automatskih emotikona može da naruši pravopis.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neće, ali hoće dve tačke i "he" (početno od heart)Ček' srce da probam
<3
M, moderatore, veliko slovomoja poenta je da ubacivanje automatskih emotikona može da naruši pravopis.
obično se ljudi prepadnu kada trepnem prvi put, hahaM, moderatore, veliko slovo
Btw, konačno postade mod, prepametan si i ovako si skroz ok. Ti se meni sviđaš od kad sam ukapirala da trepćeš
Ja sam mislila prvih deset puta da mi se učinilo hahahaobično se ljudi prepadnu kada trepnem prvi put, haha
ni ja se ne opterećujem pravopisom a nekada namerno napišem pogrešno. Obraćam pažnju jedino kada kucam nešto zvanično.ja skoro nikad ne stavljam razmk posle interpunkcije,a ponekad i ne počinjem rečenice velikim slovom jer uglavnom zaboravim(sad sam namerno) XD
Ma meni se ponekad i omakne da skroz omašim pravopis pa posle da ispravljam,do duše ja imam disleksiju i desi mi se tako ponekad da zaboravim kako se koja reč piše XDni ja se ne opterećujem pravopisom a nekada namerno napišem pogrešno. Obraćam pažnju jedino kada kucam nešto zvanično.
Ispravila si me bez da me vređaš, ni blizu toga, bukvalno konstruktivna kritika bez trunke zlobe.Ćao Majo, podseti me, zaboravila sam o čemu se radi?