Digitalni anđeo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se ozbiljno uprpila kad sam videla ovaj film:sad2:
ne znam jel bila tema, ako jeste, dajte link , volela bih da pročitam
(nisam našla u pretragama)
Bile su nekolike teme...ono sto sam ja mogao procitati je tesko zezanje na racun filma, tako da ti nebih preporucio da citas komentare od neozbiljnih ljudi.
Film je u sustini dobar, ima nekih netacnih informacija, tipa ona supljina ili sta vec gde su se culi zvuci, navodno pakao, sto je glupost. Za neke iznesene informacije ti i nije potrebno misljenje drugih jer i sama mozes videti da svetske tokove vodi veoma mali broj ljudi. Imas o tome raznih korisnih dokumentaraca na internetu.

Bile su nekolike teme...ono sto sam ja mogao procitati je tesko zezanje na racun filma, tako da ti nebih preporucio da citas komentare od neozbiljnih ljudi.
Film je u sustini dobar, ima nekih netacnih informacija, tipa ona supljina ili sta vec gde su se culi zvuci, navodno pakao, sto je glupost. Za neke iznesene informacije ti i nije potrebno misljenje drugih jer i sama mozes videti da svetske tokove vodi veoma mali broj ljudi. Imas o tome raznih korisnih dokumentaraca na internetu.

Не могу сад да се сетим осталог, али и мени су ти "звукови из пакла" помало фрик...

Иначе има пародија на тај филм, зове се "дигитални ђаво", и у једном од наставака, открива се да је врховни илуминат заправо Милка Цанић :)

Што се тиче самог филма, могу рећи да је глупо када се бављење озбиљним стварима (које се појављују у филму) дискретује аматеризмом и површношћу... Прича је заправо много сложенија од ове мало боље урађене PPT презентације...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back