Дигитални анђео (жиг звери)

MA FILM JE PUN "SLUCAJNOSTI"....ako trazis djavola djavola i nadjes....nema puno filosofije tu, da su trazili "Bozije znake" takodje bi ih nasli zasigurno..ali trazili su djavola...
ja ne gutam sta mi se servira, krsten sam i nesto me ofaj filmic nije "isprepadao"...da jeste verovatno bih bio sad na nekoj planini i medved bi mi bio komsija....

BRAVOO:worth::worth:

Свидело ми се то што је једна таква тема обрађена, пуштена на интернет и (да је било техничких могућности можда би била још боље и квалитетније презентована са све идејом) по први пут. Одахнула сам јер из филма одјекује оно што је било успавано и оно што је дуго времена потпуно ћутало о свему за шта је требало да устане и говори.
Не свиђа ми се параноја и претња коју филм носи. Иде до граница да помислим - "Замени једну тикву другом." Поштујем колико могу Божије заповести и они који их знају, разумеју о чему причам. Ја сам божије биће, православка, уче ме да праштам свима посебно онима који ми наносе бол...Закључак филма не постоји и допуштено је да сам схвати ко како хоће (аутоматски га пола људи не схвата на прави начин).
Пуно чињеница - набацаних, рекла бих...

Back