digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Digi tv večeras ( sinoć ) stavlja novu zakrpu na nagru 2,tako da će se već sutra u toku dana opet moći gledati kodirani kanali,mnogi su mislili da večeras Digi tv prelazi na sistem kodiranja Nagra 3,međutim još uvek nije precizno kad će,iz nezvanićnih saznanja Digi tv ostaje na Nagri 2,još najmanje 7 mjeseci,tako da ćemo moći gledati Digi još celu ovu godinu.Svi podatci su nezvanični. pozdrav

constructionc.jpg

skini sa uploada gotov fajl softcam.key

@blade1983 na forum su svi dobrodosli i ja sam tu zarad toga da pomognem ljudima, a ti kako zelis to je tvoja volja ja tu nemogu i ne zelim da uticem

polako.gde se upload nalazi i kad ga skinem dal treba d aga raspakujem.kako to ide

evo ovaj upload centar
Kod:
http://www.crosat.org/aploud/index.php
samo skines gotov fajl softcam.key i prekopiras u program sa kojim gledas sattv

Poslednja izmena od moderatora:
* Rumunska DTH platforma Digi TV krenula u masovnu zamjenu starih Nagravision 2 kartica sa novim Nagravision 3 karticama.

Prema poslednjim informacijama iz centrale DIGI TV-a u Rumuniji krenula je masovna zamjena pretplatničkih kartica u zemljama gdje Digi TV pruža svoju uslugu,Digi TV je trenutno baziran na masovnoj zamjeni starih kartica u sledećim državama:Rumunija,Slovačka,Češka i Mađarska,dok će zemlje EX-YU Srbija i Hrvatska gdje Digi TV posluje doći na red sredinom Jula ove godine da bi do 01.09.2009 svi pretplatnici dobili nove Nagravision 3 kartice koje još uvijek nisu gledljive putem Emulatora za piratsko gledanje ove platforme.Iz Digi TV poručuju da imaju za primarni cilj zamjenu pretplatničkih kartica najkasnije do 01.09.2009 godine kako bi konačno prešli na novi sistem kodiranja Nagravision 3.Digi TV je skoro aktivirao novu zakrpu AC8 da bi koliko toliko stali na kraj piratskom gledanju,međutim kao što je opšte poznato AC8 zakrpa nije izdržala ni punih 24 sata pa je na Internet Forumima širom svijeta izašao novi ključ pomoću kog je ova platforma i dalje ostala gledljiva piratskim putem.Prema nepouzdanim informacijama Digi Tv prelaskom na novi sistem kodiranja Nagravision 3 planira širenje i na ostale zemlje EX-YU prvenstveno na Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru gdje bi Digi TV i sa trenutnom ponudom imao šta za ponuditi gledaocima u ove dvije države.

Da li će Digi TV ovaj put ispoštovati svoje najave ostaje da vidimo međutim znajući da je novi sistem Nagravision 3 već spreman za očekivati je da Digi TV svoj dio posla završi do najavljenog i da se famozni prelazak na novi sistem kodiranja može očekivati polovinom Septembra 2009.

A šta će to oni da ponude - evo, ja i moj brat vezani smo na istu antenu - on ima DIGI TV i plaća 390 din mesečnu pretplatu a ja imam Opticum risiver.
Razlika njegovog DIGI-ja sa ovim DIGI-jem koji imam ja je nebo i zemlja.
Iako je jeftiniji od Total TV-a za duplo, izbor kanala je katastrofalan bar što se tiče srbije.
Kad bi ta platforma nudila sve ovo što imam na Opticumu, ja bih prva plaćala pretplatu.
Doduše, ima tu dosta i bezveznih lokalnih rumunskih kanala ali opet ono što se kaže izbor je šarolik pa se može naći zanimljivih stvari.

E sad pitanje za moderatore - kad oni stave ovaj Nagravision 3, da li ću ja sa ovim mojim Opticumom moći pratiti i dalje DIGI ili će mi biti potrebno neko dodatno dekodiranje samog uređaja ?
Zna li neko da mi objasni nešto više ?

Tvoj brat ce i dalje da gleda digi tv kad predju na nagru 3 a ti nazalost neces moci bar dok se ne probije taj sistem zastite

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back