digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisi ih ti izbrisao već su sami nestali...ista stvar se i kod mene dešava...yu ma tu IQ plus:confused:

Mogao ih je lako izbrisati. Kad je hoćeš da uneseš ključ treba prvo da pritisneš mislim bijelo) pa tek onda crveo. Ako odmah pritisneš crveno to je brisanje ključa. Nemam resiver kod sebe pa pričam po sjećanju...
Imao sam slučaj da unosim nanovo izbrisani ključ. Baš je bio 2111 00 od DigiTV...

pozdrav prijatelji, video sam uglavnom ove kljuceve koji trenutno ozkljucavaju i to su kljucevi koji pocinju sa 002111 00 a na mom resiveru nema ta opcija da mogu ukucat te kljiceve tako da mi ne odgovaraju
kod mene ima opcija 002111 01 a nisam nigde video kljuceve da su postavljeni za ovu varijantu otkljucavanja pa ako neko zna nesto ili ima ove kljuceve molio bih za pomoc unapred hvala pozdrav

pozdrav prijatelji, video sam uglavnom ove kljuceve koji trenutno ozkljucavaju i to su kljucevi koji pocinju sa 002111 00 a na mom resiveru nema ta opcija da mogu ukucat te kljiceve tako da mi ne odgovaraju
kod mene ima opcija 002111 01 a nisam nigde video kljuceve da su postavljeni za ovu varijantu otkljucavanja pa ako neko zna nesto ili ima ove kljuceve molio bih za pomoc unapred hvala pozdrav

a sta mislis kako mi da znamo koji resiver imas,da gledamo u pasulj ili sta vec,ima 500poruka u kome ljudi traze pomoc a navedu koji resiver imaju :dash::dash::dash::dash:

važi za yu ma tu resiver
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9473689&postcount=1915

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back