digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ko je sad obrisao moj post i zasto??sta sam ja to napisao sem hvala

Ja sam obrisao tvoj post iz razloga zato sto vecina ne cita forum nego samo trazi kljuceve kljuceve i kljuceve
kad izadju kljucevi bice stavljeni na forum zato ne treba da se postavljaju tolika pitanja i da se spamuje forum (ovo se ne odnosi na tebe licno )pricam za sve
Nadalje cu da brisem sve one postove koji se ponavljaju
Hvala na razumevanju

Ja sam obrisao tvoj post iz razloga zato sto vecina ne cita forum nego samo trazi kljuceve kljuceve i kljuceve
kad izadju kljucevi bice stavljeni na forum zato ne treba da se postavljaju tolika pitanja i da se spamuje forum (ovo se ne odnosi na tebe licno )pricam za sve
Hvala na razumevanju

Posto sam nov ovamo, interesuje me da li moze da se komentarise o temi ili ne? Iliti da li mogu da odgovorim?
Bez ljutnje, ponovo kazem nov sam ovde.

Prvo pogledate da nesto sto Vas zanima ne postiji u okviru tema koje su aktivne a ako ne onda postoji za pocetnike tema pa pitajte tamo ili pokrenite novu temu

Poslednja izmena od moderatora:
Posto sam nov ovamo, interesuje me da li moze da se komentarise o temi ili ne? Iliti da li mogu da odgovorim?
Bez ljutnje, ponovo kazem nov sam ovde.

Prvo pogledate da nesto sto Vas zanima ne postiji u okviru tema koje su aktivne a ako ne onda postoji za pocetnike tema pa pitajte tamo ili pokrenite novu temu

To mi je sasvim jasno,hvala. Ali evo covek (Nuridin) nije video kljuceve od malopre pa je moje pitanje: "Da li smem da mu odgovorim kad nije procitao nekoliko posta pre njegovog?".Hvala

Hvala na razumevanju
E tako je care. Ja ne shvatam kako je neko lijen da procita i prelista, nego hoce na tacnu. Ometa ostale i kada trazim podatak moram citati potpuno iste poruke i pitanja. Ma nije ni to problem ali ako je tesko prelistati, onda je..ga. Mozda neznaju da neko i naplacuje ove podatke o kljucevima a ovdje je dzaba i u roku 5 min. je na forumu. Hvala.

Ja sam probao ovako ubaciti ali nece:dash::dontunderstand:,molim neko da mi objasni ili isparvi !!!!!!
2011 00 3E 05 F7 73 03 47 E4 34
2011 01 37 F1 FB CA B3 A8 B4 61
2111 00 3E 05 F7 73 03 47 E4 34
2111 01 37 F1 FB CA B3 A8 B4 61
Za Kopernikus
Hvala unapred

Cao svima.

Imam risiver humax ci 8100, kljucevi na njemu su nastelovani sa brojkama, interesujeme
kako da prebacim na konbinovano kao sto vi postavljate jer me stvarno stid da exstra trazim za mene brojeve.Pozdrav.

ps.dali postoji neki drzac za glave na paraboli koja moze da nosi 4 glave.

imas lepo objasnjeno za kopernikus na nekoj od predhodnih strana pa zato uzmi i pogledaj
Ja sam do sada tako radi ali ovoga puta nece,pa zato sam potrazio pomoc
na risiveru KOPERNIKUS imam
2011 00 ................
2011 01 ................
2111 00 ................
2111 01 ................
probao sam sve kombinacije i ne ide. ako neko moze neka popuni prazna polja ili neka ispravi
:dontunderstand:

Ja sam do sada tako radi ali ovoga puta nece,pa zato sam potrazio pomoc
na risiveru KOPERNIKUS imam
2011 00 ................
2011 01 ................
2111 00 ................
2111 01 ................
probao sam sve kombinacije i ne ide. ako neko moze neka popuni prazna polja ili neka ispravi
:dontunderstand:

Treba da imas
2011 00
2011 01
2011 02
2011 03
u kljuceve 00 i 01 i kljuc 00 koji se deli na dva dela po 16cifara
dok u kljuc 02 i 03 ide kljuc 01 takodje podeljen na dva dela

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back