digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja imam isti problem sa opticumom 4000 ukucam kljuceve i izadjem ali i dalje su kodirani to mi se uvijek desava kad su kljucevi pod key 00 u cemu je problem dali zna neko???

Moraš isklučiti au,o tome ima toliko toga na forumu,ali kad sam već zu evo...
Evo kako se iskljucuje AU(Premiere World je uzet kao primer):
1. Na velik ekran bilo kojeg kanala 9339 stisnuti.

2. Key Edit odabrati â??Ok- stisnuti

3. NagraVision odabrati â??Ok- stisnuti.

4. Sa tipkom prema dolje odabrati na primjer

Provider: 000501 Typ: N EMM Inde: 00 prikaz.

- CRVENU tipku- (Edit) stisnuti.

5.Key promjeniti: Prve dvije znamenke jednostavno u "FF" promjeniti,

Nakon toga memorirati pritiskom na tipku OK.

6.Sa Exit izaci van iz MENU , i time je AU down.

Sada mozete unositi nove kljuceve bez mogucnosti da ce biti automatski prepravljani!!!

Znaci za svakog PROVIDERA posebnoâ??..

Pozdrav svima !!!
Imam jedan problem : Kad ukucam 9339 i odem na kljuceve kada trazim digi tv cim dodje do njegovih kljuceva resiver se odmah resetuje ???????????? Koji mu je vrag ??? resiver je opticum 7100 c
Hvala unaprijed !!! :dash::dontunderstand:

Poslednja izmena:
zna li ko kako da ubacim kluceve na strongu 6126
. Satelitski receiver u SRT 6126,6130,6355.
Na svim risiverima ove serije na kojima je izmjenjen originalni fabrički softver sa softverom novim Weaksoft-om možete i ručno uz pomoć daljinskog upravljača unositi ključeve za kodirane kanale. Ovo je kratko uputstvo kako to treba odraditi, za sve one koji nisu u mogućnosti da svoj risiver povežu na računar uz pomoć Null-modem kabla.

Ako ste Vašem risiveru promenili fabrički softver kako je objašnjenu u uputstvu za pečovanje Strong 6xxx, sada možete ručno uz pomoć daljinskog upravljača unositi nove ključeve i otvarati kodirane kanale.
Na vašem risiveru uz pomoć daljinskog upravljača odradite sledeće korake:
1. (Pritisnite dugme [Menu] na daljinskom upravljaču i dalje uz pomoć navigacionih tastera selektujte
[Installation] (slika 1) 0 0 0 0 >>> [System Set - Up] (slika 2) >>> [System Information] (slika 3). Pritisnite [OK] (zeleno dugme na daljinskom upravljaču (slika 4).2. Ukucajte šifru 4 2 2 5 i otvoriće Vam se Weaksoft meni u kojem možete menjati ključeve.2.1 Pomoću navigacionih dugmića na daljinskom upravljaču izaberite sistem skremblovanja (slika 5), zatim pritisnite bjelo dugme ( i ) i izaberite provajdera (slika 6), pritisnite zeleno dugme i izmenite ključ. Kad ste unjeli nove ključeve pritisnite dugme BACK i potvrdite sa dugmetom OK. I time ste izmjenili ključeve.
Ne zaboravite da se bjelim dugmetom na daljinskom upravljaču mjenjaju u Weaksoft meniju pozicije koje podešavate: sistem skremblovanja, provajderi i ključevi.
Sistem skremblovanja je naziv zaštite kojom su zaštićeni pojedini kanali npr. Nagravision. Provajder (provider) je oznaka npr. 004102 :rtfm:

ljudi imam problem sa digijem kod mene je resiver technikus nova ds i uopšte ne radi digi a ubacio sam pravi kod a i ne pokazuje ni signal ni snagu kvaliteta,a tanjir nije uopšte diran.Zna li neko možda u čemu je problem ili da moram mijenjati drugi softver???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back