digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam strong 6125.Pokusavao sqm na sve nacine kucati kljuceve za digi tv i nije uspjelo?Problem je sto ima 2 polja 00 i 01 u 00 moze stati samo 16 cifara a takodje i u 01 a kod ima 32 cifre.Kucao sam i po ovom kako je maloprije rekao Danijel i nece

pozdrav svima pocelo je opet igra sa klucevima molim vasza nove kluceve za kopernikus dcip a ko je moguce sva 4 rteda .00,o1,02,03 po mogucnosti jer nikako da i rasporedim kako treba poludecu............volim bundes ligu a vreme je skoro doso a ne mogu da ih unesem..............................molim za brz odgovor unapred se zah valujem...cao svima.....

hej ljudi dali vaze ovi klucevi gore i za kopernikus dcip i kako ih rasporediti molim za brz odgovor jer sam se danas namucio oko ovih kluceva i dosta sam nervozan sto nisam mogao da pratim bundesligu danas... hajde drugari pomozite jer ne znam gde da trazim i kome da se obratim da mi napise te kluceve ovde na forumu..hvala unapred za odgovor....pozdrav svim forumasima.

hej ljudi dali vaze ovi klucevi gore i za kopernikus dcip i kako ih rasporediti molim za brz odgovor jer sam se danas namucio oko ovih kluceva i dosta sam nervozan sto nisam mogao da pratim bundesligu danas... hajde drugari pomozite jer ne znam gde da trazim i kome da se obratim da mi napise te kluceve ovde na forumu..hvala unapred za odgovor....pozdrav svim forumasima.

pogledaj na predhodnoj strani imas objasnjenje kako da se podele ti kljucevi i da se ukucaju u resiver

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back