digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam victory prijemnik i posao sam u meni na dio gdje se mogu promijeniti frekvencije i ukucao gore pomenute (transponder i simb rate) ali nijesam nista dobio.
Posto bas nijesam upucen puno zamolio bih za malo bolje objasnjene jer npr. na victory mi pise intelsat a na digi thor satelit iako su isti kanali mada Cosmo TV ne radi ni na jednom

:dontunderstand: šta im je? Pa ovo još uvijek radi!!!
...Dragi moji menjanje ce se nesto uskoro sa digijem to je definitivno jer pustili su nas predugo da gledamo bez promena i verujte promenice nesto radikalno a to je Nagra 3 pa onda dok i to ne provalimo uglavno spremaju se sada za pocetak jeseni da nesto promene sacekajmo sta pa onda cemo videti kako postupiti sa doticnima ....hvala budite spremni za mrak .......:thumbdown:

Kada sam upisivao šifru za otključavanje nestalo je struje. Sada kada udjem u sistemske postavke i ukucam 4225 piše mi: "No CA system exist do you want to add" i kada kliknem da želim traži mi da ukucam start index, end index i module name. Ako ikako može neko da mi pomogne moja e-mail adresa je eoliver@zona.ba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back