Imam i Ja SS2 ali Program: ProgDvb ... kako da nadjem Kljuceve za Digi tv:???: imam Vplug
2.3.1
2.3.1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UKUCAO SAM OVE KLJUCEVE NA STRONG 6155 RUCNO I NERADI SATA DA RADIM... UPOMOC
Imam i Ja SS2 ali Program: ProgDvb ... kako da nadjem Kljuceve za Digi tv:???: imam Vplug
2.3.1
http://www.speedyshare.com/141561637.html
Vec nekoliko puta ostavljas zivi link..bas me interesuje da li ce danijel da daje jos zutih ili ban...
Ma ne sekerim se ja nego mi stvarno nije jasno da li neces da stavis CODE ili ne znas?ako ne znas pitas...bez ljutnjesve najbolje
Javi mi se na PVT i ostavi mi tvoj MSN i objasnicu ti sve i poslate sve programe za tvoj risiverkoji program je za povezivanje risiver na pc racunar sa nul-modem za he@d 790 molim naziv programa ....hvala
@ivcha 79 mozes postaviti ako imas neki tutorijal za resivere ako nema vec postavljeno
Javi mi se na PVT i ostavi mi tvoj MSN i objasnicu ti sve i poslate sve programe za tvoj risiver
pozzzzzzzz
Ok, Danijel hvala rade stari kad ih ponovo ukucam, ali su se sami bili promijenili (to mi se vec desavalo par puta). Zbog cega to moze biti?? Risiver mi je digitsat
jeli ima neko da mi odgovori zasto mi resiver izmjeni sam ključeve nakon nekog vremene povuče neke druge ključeve unaprijed hvala