digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Digi radi sad sam gledao a kako lako do ključeva?
Skinite ovaj programčić i rešili ste potragu za ključevima,nisam imao snage više da tražim ključeve po netu,zahvalio bih se Danijelu koji mi pomaže oko SS2 kad sam skoro zakasao sa ključevima i preporučujem ovaj programčić PowerInstall Softcam Updater 1.4

možete ga skinuti sa ovog sajta
http://www.dvbsupport.net/

pokusao sam skinuti ovaj programcic ali je zaražen virusom!!!
nemojte pokušati...

O.K. BOKI..vsaka cast na trudu vec sam te pohvalio pa ove ostale pohvale ti dodju ko lavina medjutim tvoju cemo brzinu testirati uskoro kada promene sistem na NAGRU 3...E TU CEMO VIDETI KOLIKO ZNAS I UMES ...za sada ti i Danijel iz Vranja ste neprikosnoveni verujem da ce te uspeti da da nam pomognete za sto brze prelazenje na sistem koji ce u pocetku sve na sostaviti u mraku vi verujem kada saznate opipljive informacije nesebicno ce te ih podeliti sa nama ....unapre hvala i vise vas necu hvaliti jer ce te se uobraziti do daske i ti i Danijel...:worth::klap:

STEFA PO kada digi ode na nagru 3 nece moci da se gleda ni preko cs-a neko vreme a o emulatorima ni da govorimo...pre ce da pukne total tv i nds kodiranje nego nagra 3,nije to tako jednostavno kodiranje kao sto se misli..

Vec cemo se mi nekako snaci jednom si mi rekao BOKI i do sad se pronalazilo nacina a i posle ce se naci nacina da se gleda piratskim putem ....samo za sve treba imati strpljenja i verujem da vec i sada kad pricamo o teome da se polako pripremamo za najgore za restrikciju tj. mrak ali polako otvoricemo i t o.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back