digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MENI OVI LJUCEVI NERADE VEROVATNO NEGDE GRESIM PRILIKOM RUCNOG UBACIVANJA..imam Echolite DSB 771.........koji je postupak i gde da ih ubacim na nagru 2 ili .........prilikom potvrdjivanja kljuceva potuypam kako je nalozeno dakle o.k.i exite ........mozda znate zA aneku foru koju ne primenjujem a bitna je ....unapred hvala svim hakerima srbije koji nesebicno pomazu kada mogu ....JOS JEDNOM HVALA

JA NEZNAM KAKO UBACIT OVE KODOVE ako nekom nije muka samo neka mi objasni kako da uradim to u kratkim crtama. znaci ja to kucam na digitalni resiver odem tamo u onaj menu gdje ima nagra,conax.....udjem u nagru na dno su mi bili 4 kolone koje pocinju sa 2111 to su predpostavljam bili stari e sad gdje i kako da ukucam nove i sta da stavljam na ID pokusavao sam sve kombinacije al nemogu da dobijem program nikako ako neko zna pls neka mi odg
unaprijed HVALA

@farisplav uradi ovako
posto kazes da imas 4 kolone u koje mozes ubaciti kljuceve
verovatno imas 00 01 02 i 03 polja
e sad ko su to ovi kljucevi
ovako 00 kljuc je kljuc 00 koga imas ovde samo njegove prve 16 cifre
01 kljuc je drugi deo 00 kljuca takodje 16 cifre
02 kljuc je 01 kljuc podeljen na 16 cifre
i 03 kljuc je 01 kljuc drugih 16 cifara tog kljuca

DIGI TV 00: 6F 73 8F FB 29 9C 8A B1 AD DD DE 24 BB 09 8D 98
DIGI TV 01: 3A 31 28 E2 84 D5 A0 9B 64 A0 35 82 21 B2 7B 08

ili ovako
00 6F 73 8F FB 29 9C 8A B1
01 AD DD DE 24 BB 09 8D 98

02 3A 31 28 E2 84 D5 A0 9B
03 64 A0 35 82 21 B2 7B 08

pozdrav,novi sam ovde imam resiver elit mx-9500 da li je moguce u njeg auneti kljuc za digi tv i kako to da uradim tamo uma kad ukucam ono 9339 pa nagra i pojavae mi se neki kljucevi al ni jedan nije za digi tv imam nesto digiTvFanClub tako nakako i digital+
unapred hvala na pomoci

Kupio sam SkyStar2 karticu i instalirao AltDVB program uz ciju pomoc gledam nekoliko kodiranih prigrama. Koristim vPlgin. Moze li mi neko objasnit kako da instaliram sofcam ili s2emu i u kom folderu da ih instaliram. i na kraju zamolio bih da mi neko objasni kako se unose rucno kljucevi za digi tv ( bilo biss kljucevi ili softcam..s2emu) i na kom satelitu se nalazi digi tv. Hvala unaprijed.

OPROSTITE GORE SAM NAPISAO DA DIGI TV NERADI A USTVARI PICI O.K....IMAO SAM UNUTRASNJE PROBLEME SA RISIVEROM ....PONUDJENI KLJUCEVI KOJI SE VIDE NA OVOJ STRANI FORUMA SU AKTIVNI I SVE RADI BEZPREKORNO....HVALA

Vec sam postavio pitanje ali mi niko nije odgovorio pa da postavim ponovo

Imam jedno pitanje posto je vezano za digi tv (RTL Hrvatska)
nadam se da cu dobiti odgovoro

Posjedujem OPTICUM 7100c receiver i otkljucao sam digi tv interesuje me zasto nemam teletex NIKAD. ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back