digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam da imate punoovakvih dosadnih pitanja al sta mogu,bio sam i na str. za pocetnike presao dosta str. i nisam se snasao,pa bi da pitam ako ko zna mi pomoci,znaci imam opticum 4000c,hvatam sad hotbird 13e i eutel w2,hvatam i dosta istih kanala kao i na thoru,koji sad softver da ubacim,kako se zove,gdje da ga nadjem??ima li ikakve nade da se to rijesi?i kako neciji resiver moze sam sebi odmah naci kodove,kako se on zove?pozz

znam da imate punoovakvih dosadnih pitanja al sta mogu,bio sam i na str. za pocetnike presao dosta str. i nisam se snasao,pa bi da pitam ako ko zna mi pomoci,znaci imam opticum 4000c,hvatam sad hotbird 13e i eutel w2,hvatam i dosta istih kanala kao i na thoru,koji sad softver da ubacim,kako se zove,gdje da ga nadjem??ima li ikakve nade da se to rijesi?i kako neciji resiver moze sam sebi odmah naci kodove,kako se on zove?pozz

ja imam opticum 4000c i ubacen softver koji sam pronalazi kljuceve,a gdje se ti nalazis???

imam opticum 4000c i interesuje me kako da ukucam te kljuceve, tj. jel 02111 inde 00 il na 01?jer kod mene je na 00 inde, sve nule, jel se one trebaju zamijeniti kodovima ?ovo ne kontam jel treba da ima uvijek nule na 01 il 02?pomoc!!!:dontunderstand:

pozdrav svima.
posto sam novi na forumu imam jedno pitanje
imam resiver marke powersky ps1500e (ako je kome poznata ta marka)
ubacio sam kljuceve u nagra ali nista se ne desava.
dali je to zbog resivera ili kljucevi odgovaraju za svaki resiver na kome ima mogucnost ubacivanja kljuceva.
ranije sam na istom resiveru imao francuske kanale.
hvala unapred

Kada si zadnji put ubacivao neki SW u njega? Predpostavljam da ti postojeći SW nepodržava nagra ključeve za digi. Isto tako moraš videti čiji je klon taj risiver, naći za njega odgov. SW, (ubaciti), nakon toga i kjučeve ubaciti tada bi trebalo sve biti OK.

Vecina kanala na Thoru je down,izgleda da je neki problem sa frakvencijama jer svi kanali kojih nema njihova frakvencija nije aktivna!!!Samo radi 80 kanala iz Digi paketa svi ostali su down.
12607V27500 u prekidima,ne rade još neki tp-i i sigurno nešto prčkaju, jer na tim kanalima ne radi info sa podacima kanala (CAID, PID, Prov...itd.)..

Hvala @LAV za info ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back