digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze li mi neko malo pojasniti??? imam opticum 4000c sa ovim zadnjim kljucevima koliko koliko treba biti otvorenih kanala u digi paketu moze neki spisak UNAPRED HVALA

Sa ključevima koji otvaraju digi tv u sist. skrembl. nagravision 2 možeš gledati preko stotinak kanala, malo potraži po netu frekvencije transpondera na sateltu thor-inel 1002 na kome se nalazi dati paket sa kanalima. :ok:

DAJTE LJUDI HITNO KLJUCEVE ZA DIGI

Prvo nemoj da se dereš (pišeš velikim slovima), a drugo, imaš ključeve par strana unazad - potrudi se i potraži !!!

dragan8033

moze li mi neko malo pojasniti??? imam opticum 4000c sa ovim zadnjim kljucevima koliko koliko treba biti otvorenih kanala u digi paketu moze neki spisak UNAPRED HVALA

Dragane, otključan ima ukupno 160 kanala u DIGI paketu - uglavnom, 20-tak itekako zanimljivih, ostalo su rumunski, mađarski i češki manje više nezanimljivi....
Po meni najbolje što je ovde su hrvatski RTL i Nova, OBN, RTS 1 i 2, B-92, HBO i HBO comedy, Discovery, Explorer, History N.Geographic, Animal Pl., Wild, TV1000 i Hallmark (svi sa titlom) Sport Club croatia, Eurosport....

Ako imaš motor na anteni ili ručni pozicioner, možeš pratiti oko 5 ili 7 satelita i tu ćeš imati oko 500 kanala

pozdrav svima ,prije svega novi sam na ovom forumu i molim ljude dobre volje da mi sve objasne oko ubacivanja svi ti cuda u resiver imam strong 6130 i nikad u nega nije nista ubaceno i nije nikad koristen pa posto sam to dobio tjeobi da ga stavim u funkciju ali neznam kako pa ko je dobri zivaca i volje da mi objasni neka se javi unaprijed hvala

pozdrav svima ,prije svega novi sam na ovom forumu i molim ljude dobre volje da mi sve objasne oko ubacivanja svi ti cuda u resiver imam strong 6130 i nikad u nega nije nista ubaceno i nije nikad koristen pa posto sam to dobio tjeobi da ga stavim u funkciju ali neznam kako pa ko je dobri zivaca i volje da mi objasni neka se javi unaprijed hvala

poz
imas lepo objasnjeno na forumu u temi za pocetnike sta i kako treba da uradis za tvoj resiver pogledajte malo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back