digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DigiTV (1°W) 03.07.2009
ident 2111 [Nagra2]

Key 00: 8B 45 40 6B 60 2D FF 83 9C 81 67 40 AD B9 16 6E

HEX: 8B45406B602DFF839C816740ADB9166E

DEC: 139 069 064 107 096 045 255 131 156 129 103 064 173 185 022 110

Poslednja izmena:
Ovako ljudi ima li neko da mi moze pomoci kako da rijesim ovaj problem?
Ovako imam program za ubacivanje sw u resiver (Yumatu - Opticum - Truman - Globo toolbox.exe) i dobio sam novi Sw (Opticum_EMU_1.2.82_AMSTAR.abs) i sada nece da se ovaj sw ubaci u resiver. Pa ima li ko da mi pomogne?

Znam da ovo nije tema za moje pitanje ali vas molim ako ne mogu ovde onda gdje da postavim ovo pitanje:
Kod mene se svaki dan na digiju gubi RTL,NOVA,RTS1 i RTS2 jednostavno prvo pocne los signal pa poslije nema signala i tako zna da bude po sat dva a ostali kanali u tom momentu imaju odlican signal i rade recimo to je naj cesce oko 8 navece ali bude i danju apogotovo cim malo kisa pocne.Ja sam inace laik ali sam isao na menu pa instalacija pa DISEqC1.2 pa naravno digi pa sam probao i step Move i neprekidno kretanje ali ne pomaze samo se bio iznervirao izgubim satelit pa nadjem drugi pa ponovo trazim prvi i naravno idem na save ali nista....Molim pomoc
Hvala

eto ljudi,svaka Vam čast za ove silne ključeve sto ih redovito obnavljate i stavljate na forum i zato sam se i registrirao na ovaj forum da vam to zahvalim.pravi ste i samo naprijed :super: btw iz Hrvatske sam i digi mi odlično funkcionira uz vaše ključeve !

Znam da ovo nije tema za moje pitanje ali vas molim ako ne mogu ovde onda gdje da postavim ovo pitanje:
Kod mene se svaki dan na digiju gubi RTL,NOVA,RTS1 i RTS2 jednostavno prvo pocne los signal pa poslije nema signala i tako zna da bude po sat dva a ostali kanali u tom momentu imaju odlican signal i rade recimo to je naj cesce oko 8 navece ali bude i danju apogotovo cim malo kisa pocne.Ja sam inace laik ali sam isao na menu pa instalacija pa DISEqC1.2 pa naravno digi pa sam probao i step Move i neprekidno kretanje ali ne pomaze samo se bio iznervirao izgubim satelit pa nadjem drugi pa ponovo trazim prvi i naravno idem na save ali nista....Molim pomoc
Hvala

uzrok svemu tome je losa instalacija antene transponder gde je rts je trenutno najslabiji po jacini i usled promene vremena ili povecane vlaznosti ako je antena lose nastelovana u tvom slucaju se javlja taj problem odnosno nema signala
presteluj antenu i bice sve kako treba

uzrok svemu tome je losa instalacija antene transponder gde je rts je trenutno najslabiji po jacini i usled promene vremena ili povecane vlaznosti ako je antena lose nastelovana u tvom slucaju se javlja taj problem odnosno nema signala
presteluj antenu i bice sve kako treba

Hvala ti

Ali posto sam ja amater mozes mi pojasniti kako da je nastelujem na koji nacin, ja imam motor i pomjerao sam istok zapad ali ne pomaze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back