kod mene isto od jutros nema HR RTL, TV NOVE I TD. A DOK B92,SPORTCLUB IMAJU DOCEG BI MOGLO BIT ZNALI NEKO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li neko koristi opticum 9500hd pvr 2ci2cxe plus i kako se pokazao vrijedi li pokusati s tim receiver-om ?kakve su nam sanse s kljucevim tad?
key 00:
43 76 D7 A8 C9 31 3E A9 E1 F3 89 9C DA 61 8D D7
not tested!
ima film "Teško je biti fin"....šalim se naravno...
imam jedno pitanje za nekog ko zna, gdje se sve može legalno gledati Digi?
ili da montiramo next 2000 fta usb i x-box pa da nemamo vise brige oni imaju i pink-ove,bh, hrt i jos mnoge,ako sam dobro razumela kolege sa sajta.
uclanio sam se na krstarici samo da vidim kako to izgleda ali nije fer to sto zajebavate ljudo treba da budete zahvalni sto su clanovi vaseg sajta a ne previse da budete strogi prema njima
STVARNO NEMA SMISLA OVOLIKO ĆEKATI KLJUĆ ZA DIGI
U Rep.Srb., R. Hr., Rumunija, Mađarska, Češka, Slovačka...
Ja sam iz BiH, što znaći kad pređu na nagra3, nema nikakve šanse da gledam ove kanale koje sad gledam. neke imam na kablovskoj ali HBO i ostale mogu zaboraviti![]()
Sve zavisi od tebe,da li ces gledati piratski ili ne,a kad predju u nagru3 nece ti opticum nicemu sluziti,tako da bolje ih gledaj legalno.trebam pomoc koristio sam legalno digi tv godinu i vise al onda kupim opticum 4100c i zajebem da placam racune oni mi ugase karticu ja na on antenu zakacim vec pomenuti gore resiver i sve radi super doso lik sto mi prodao resiver ubaci neke sifre i radilo to sve nekih 3 il 4 meseca kad pocese da zajebavaju ovi sa kljucevima al us pomoc vaseg foruma sve je bilo ok ubacim kljuceve i sljaka kao i sad
sad se spominje da ce da predju na nagru3 i moje pitanje je ako neko moze da mi pomogne dal da ja pozovem ove iz digija i da im isplacam racune i da nastavim da gledam digi legalno samo bez HBO ili da se zezam sa ovim kljucevima na opticumu 4100c i kada dodje nagra3 dali ce mi opticum icemu sluziti.i na kraju hvala za ove kljuceve ja bi prso bez njih pozz
Ovako kako sad gleda većina (piratski), kada budu prešli na nagru 3 neće moći niko da gleda, legalno- jedino što možeš je ako imaš nekoga u Hr. ili Srb. da ti na njegovu l. kartu uzme (potpiše ugovor) pa da mu ti plaćaš, odnosno stvar dogovora između vas!
Sve zavisi od tebe,da li ces gledati piratski ili ne,a kad predju u nagru3 nece ti opticum nicemu sluziti,tako da bolje ih gledaj legalno.![]()