Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam li ja nesto propustila,ili stvarno jos nema kljuceva????pozdrav!!!!!!
Pogledaj na prethodnoj strani.koji su današnji klučevi za digi tv
Mom komsiji na kopernikus resiveru nece da radi digi sa najnovijim kljucevima dok mom drugom komsiji sa tim istim kljucevima radi. Da li treba nesto da se uradi oko software-a resivera?
Molim vas jel mi može netko reći di se i kako se mjenja index(00 ili 01)??????
Mane....moras navesti koji ti je reciver u pitanju i koji software imas u njemu da bi mogli da ti pomognemo. Ali u principu ako mozes uci u nagravision da unosis kljuceve onda ces znati kako da imas i 00 i 01 kljuc. I ja ga nisam imao u rec pa sam ga uneo rucno i sve sljaka.Imao sam samo 00. Imas tamo opciju add, mislim da je preko plavog dugmeta na daljinskom.....i onda podesis sve parametre kao na 00 samo sto umesto 00 upises 01 i snimis sve to....i kad izadju kljucevi samo prati gde treba da ih ukucas....pod 00 ili 01 i mora da sljaka.
cao ljudi dali mi moze netko pomoc gubi mi se signal na 12607 v 27500 i to konstntno dali mi mozet bilo tko rec zasto a na ostalim kanalima imam normalno signala i sve gledam jedino na tom traspoderu nemogu gubi mi se sam od sebe. hvala unaprijed
okreni lnb suprotno od kazaljke na satu za jedno 45stepeni