digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Halo!!!!!!!! Ko zna nka mi pomogne lijepo ga molim.
Reciver Vantage 200 Digi TV stoji na 01 Kako to promjeniti?
Ovako izgleda No 08. Provider 002111 Type N IDEA i Index 01 Zatim Keys to je u redu
samo me muci taj 01 Pomooooooooooooooć.

moze li mo tko pomoci?????
ja kad upisem ove kljuceve samo mi se otkljucju programi NOVA TV;RTL;I HBO COMEDY.....a ostalo nista,nemam onih srpskih.ni nonih za glazbu,ni OBN.........odnosno samo ta dva programa.........
imam resiver Quadro 8200

Mom komsiji na kopernikus resiveru nece da radi digi sa najnovijim kljucevima dok mom drugom komsiji sa tim istim kljucevima radi. Da li treba nesto da se uradi oko software-a resivera?

Možda tvoj komšija ima neki drugi SW u kopernikusu (ima ih nekoliko za DCI i DCIP), a možda nemaju isti risiver (mislim na marku risiv.), tako da ključevi su tu kao krajnji produkt koji bi trebalo da "otvori" ako je sve ostalo OK!

a ja se nadam da ce bit drugih stvari za gledat i jos nesto imam pitanje zasto mi na 1207 kroz 27500. signal se gubi nestane a na ostalim kanalima imam dali mi moze netko odgovorit privi put sam na krtarici eto ko zna neka mi odgovori hvalal.

Molim vas jel mi može netko reći di se i kako se mjenja index(00 ili 01)??????

Mane....moras navesti koji ti je reciver u pitanju i koji software imas u njemu da bi mogli da ti pomognemo. Ali u principu ako mozes uci u nagravision da unosis kljuceve onda ces znati kako da imas i 00 i 01 kljuc. I ja ga nisam imao u rec pa sam ga uneo rucno i sve sljaka.Imao sam samo 00. Imas tamo opciju add, mislim da je preko plavog dugmeta na daljinskom.....i onda podesis sve parametre kao na 00 samo sto umesto 00 upises 01 i snimis sve to....i kad izadju kljucevi samo prati gde treba da ih ukucas....pod 00 ili 01 i mora da sljaka.

Mane....moras navesti koji ti je reciver u pitanju i koji software imas u njemu da bi mogli da ti pomognemo. Ali u principu ako mozes uci u nagravision da unosis kljuceve onda ces znati kako da imas i 00 i 01 kljuc. I ja ga nisam imao u rec pa sam ga uneo rucno i sve sljaka.Imao sam samo 00. Imas tamo opciju add, mislim da je preko plavog dugmeta na daljinskom.....i onda podesis sve parametre kao na 00 samo sto umesto 00 upises 01 i snimis sve to....i kad izadju kljucevi samo prati gde treba da ih ukucas....pod 00 ili 01 i mora da sljaka.

za digi ideš u nagru, pa ides na dodavanje provajdera zatim ukucaš br.provajdera (002111), zatim izaberes N IDE i ozaberes 00 ili 01 pa ubaciš key (sve ovo ako se radi o Optikum ili YU-MA-TU resiveru. Nadam se da je od pomoći :ok:

cao ljudi dali mi moze netko pomoc gubi mi se signal na 12607 v 27500 i to konstntno dali mi mozet bilo tko rec zasto a na ostalim kanalima imam normalno signala i sve gledam jedino na tom traspoderu nemogu gubi mi se sam od sebe. hvala unaprijed

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back