Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
father:Mislim..sta reci?
Cisto da proverim da li sam ja jedini zaludjen(opsednut)ovom pevacicom i njenim glasom ili vas ima jos?
I ako je slusate koja vam je omiljena pesma,meni je "Hunter".
Ma ok.Lucky girl:Meni se licno ne svidja,jer su joj pesme iste.Ne razlikujem jednu od druge...Ne bukvalno,ali mi se ne svidjaju.Mozda samo Hunter,White flag,i jos neke dve,ne mogu da se naziva setim,blokirao mi se mozak.A glas mi je ocajan,zato sto je slabasan i ogranicen.Ali ima zanimljivu boju.Sve u svemu postujem je,ali je ne volim.Nemojte fanovi da se ljutite...Mislim da je kao osoba ok i nije provokativna.Slatka je,ali mi je vokalno uzas..A za muziku,pa kao sto rekoh onako..
father:Ma ok.Lucky girl:Meni se licno ne svidja,jer su joj pesme iste.Ne razlikujem jednu od druge...Ne bukvalno,ali mi se ne svidjaju.Mozda samo Hunter,White flag,i jos neke dve,ne mogu da se naziva setim,blokirao mi se mozak.A glas mi je ocajan,zato sto je slabasan i ogranicen.Ali ima zanimljivu boju.Sve u svemu postujem je,ali je ne volim.Nemojte fanovi da se ljutite...Mislim da je kao osoba ok i nije provokativna.Slatka je,ali mi je vokalno uzas..A za muziku,pa kao sto rekoh onako..
Delis misljenje sa mojom suprugom,ni ona ne razlikuje njene pesme(kako mozes da slusas stalno jednu te istu pesmu?).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Primetio sam da dosta ljudi iz mog okruzenja ima slicno misljenje.
Ja se naravno ne slazem i mislim da ste ludi i da ne biste prepoznali kvalitet ni da vas ujede za d..e!
Ali kao sto rekoh,svako ima pravo na svoje misljenje.
father:Ma ok.Lucky girl:Meni se licno ne svidja,jer su joj pesme iste.Ne razlikujem jednu od druge...Ne bukvalno,ali mi se ne svidjaju.Mozda samo Hunter,White flag,i jos neke dve,ne mogu da se naziva setim,blokirao mi se mozak.A glas mi je ocajan,zato sto je slabasan i ogranicen.Ali ima zanimljivu boju.Sve u svemu postujem je,ali je ne volim.Nemojte fanovi da se ljutite...Mislim da je kao osoba ok i nije provokativna.Slatka je,ali mi je vokalno uzas..A za muziku,pa kao sto rekoh onako..
Delis misljenje sa mojom suprugom,ni ona ne razlikuje njene pesme(kako mozes da slusas stalno jednu te istu pesmu?).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Primetio sam da dosta ljudi iz mog okruzenja ima slicno misljenje.
Ja se naravno ne slazem i mislim da ste ludi i da ne biste prepoznali kvalitet ni da vas ujede za d..e!
Ali kao sto rekoh,svako ima pravo na svoje misljenje.
Ma daj,nisi me valjda ozbiljno shvatila za to "luda",naravno da ne mislim da je neko lud ako mu se muzicki ukus ne poklapa sa mojim.Lucky girl:Cekaj sad malo..To sto se meni ona ne svidja,ne znaci da ne znam da prepoznam kvalitet i da sam luda...Ocigledno da mislis da svako ima pravo na svoje misljenje,ali da i ne postujes tudje...Meni se ona ne svidja,jer mi je bezlicna,ali to ne znaci da ne umem kvalitet da prepoznam.A i ako vecina misli kao sto ti ne mislis,onda se ti malo zapitaj....
A ti nju voli,niko ti ne brani,meni je ona kao licnost ok,slatka je,ali kao muzicar...![]()
father:Ma daj,nisi me valjda ozbiljno shvatila za to "luda",naravno da ne mislim da je neko lud ako mu se muzicki ukus ne poklapa sa mojim.Lucky girl:Cekaj sad malo..To sto se meni ona ne svidja,ne znaci da ne znam da prepoznam kvalitet i da sam luda...Ocigledno da mislis da svako ima pravo na svoje misljenje,ali da i ne postujes tudje...Meni se ona ne svidja,jer mi je bezlicna,ali to ne znaci da ne umem kvalitet da prepoznam.A i ako vecina misli kao sto ti ne mislis,onda se ti malo zapitaj....
A ti nju voli,niko ti ne brani,meni je ona kao licnost ok,slatka je,ali kao muzicar...![]()
Sala mala.....![]()
![]()
![]()
Doduse za moju suprugu se bas i ne bih kladio,ona slusa Doris Dragovic.... :?![]()
![]()
![]()
![]()
andja_stay_cool:Ja najvise volim Hunter i Sand in my shoes...
whant's to be a hunter again... 8) 8) 8)