Di ćete za novu?

Samo da ne prodje kao moj komsija Mitar, kad su mu se cave sa Kopa pojavile na kucnom pragu, da ne mora da kaze zeni: "Stigle ove moje, odoh s njima veceras u provod."
Ma ne, niko nije kao Mitar, on je i na Kopu zajebavao zenu: "Ja savatao ove tri, a ti nikoga.", i fest ih priveo u svoju sobu. Zeni je uzeo odvojenu sobu, nadao se da ce i ona nekog uloviti. Aj sto je mator i glup, nego sto je brate ruzan, al ima taj neki shmekerski fazon, jebachku harizmu, i primaju se na njega pichici.

Ko, jel ja? Sinak mu je jos ruzniji i gluplji od njega, nimalo nije povukao na mamu, komsinica je realno strava zenka. Pre neki dan sam se smorio gledajuci malog, proveli smo dan u istoj bolnickoj cekaonici, i svakog sekunda me podsecao na Mitra, mali je isti cale, nevidjeno ruzno i glupavo dete, po faci mu se vidi da nije opterecen inteligencijom.

Samo da ne prodje kao moj komsija Mitar, kad su mu se cave sa Kopa pojavile na kucnom pragu, da ne mora da kaze zeni: "Stigle ove moje, odoh s njima veceras u provod."
Ma ne, niko nije kao Mitar, on je i na Kopu zajebavao zenu: "Ja savatao ove tri, a ti nikoga.", i fest ih priveo u svoju sobu. Zeni je uzeo odvojenu sobu, nadao se da ce i ona nekog uloviti. Aj sto je mator i glup, nego sto je brate ruzan, al ima taj neki shmekerski fazon, jebachku harizmu, i primaju se na njega pichici.

Ko, jel ja? Sinak mu je jos ruzniji i gluplji od njega, nimalo nije povukao na mamu, komsinica je realno strava zenka. Pre neki dan sam se smorio gledajuci malog, proveli smo dan u istoj bolnickoj cekaonici, i svakog sekunda me podsecao na Mitra, mali je isti cale, nevidjeno ruzno i glupavo dete, po faci mu se vidi da nije opterecen inteligencijom.

:rotf:

Obožavam živopisne opise tvog komšiluka...i što mi je uvek super, nikada ma kako atributi bili brutalni, to ne deluje potcenjivački ili uvredljivo,
već baš jedan slojevit opis što lika, što karaktera...vidim pred sobom te ljude i smejem se:lol:

Ti budi scenarista a ja ću režirati..Priče iz Picinog sokaka :rotf:

:rotf:

Obožavam živopisne opise tvog komšiluka...i što mi je uvek super, nikada ma kako atributi bili brutalni, to ne deluje potcenjivački ili uvredljivo,
već baš jedan slojevit opis što lika, što karaktera...vidim pred sobom te ljude i smejem se:lol:

Ti budi scenarista a ja ću režirati..Priče iz Picinog sokaka :rotf:

:D
E moj zems, pa veliko je ovo "selo", ima tu shtofa za seriju poput nekadasnje "The Streets of San Francisco", u mom naselju zivi skoro trideset hiljada ljudi, neka ih je bar polovina na mom bulevaru - to je petnaestak hiljada sudbina.
Podseti me da ti nekad, kad bude bilo vremena, ispricam kako je umro komsija chika Zhare, i kako je vaskrsao, nisam to spominjao ovde na netu, samo sam jednoj meni jako dragoj osobi to ispricao, a taze je dogadjaj, od pre mesec, dva. I rec je naravno o komediji zabune. A umalo da kao kolateralna steta nakon svega rikne njegova verna ljuba, tetka D. :)))) Skratise tad zeni zivot za ko zna koliko, pricacu kad stignem, negde na nekoj adekvatnoj temi. :)

Ne znam još uvek
Pola je divlja horda provod, wild bunch, a druga varijanta je kuća, ruska salata i domatja atmosfera sa divlji ukutjani..ne znam još šta će da prevagne na novogodišnjem tasu takoretji tegu :lol:

vodi me kanudlerka na doček u njenoj biblioteci

Čitaću ti poeziju.
mamba.gif

samo da se javimkolegama bilo je extra najbolja nova u zivotu bez dosadne zene i krmeljave dece.. plan je u potpunosti uspeo necu u detalje ali su progutale mamac kad je kolega kao ostavio telefon sa laznom ;porukom od sefa i njegova zena koja spijunira procitala kako hitno moramo da idemo na poslovni sastanak... otisli u de lux hotel kod njegovog kuma okruzeni extra picicima uz dobru muziku tolko sam se nashikao i overio par cava da nije normalno ,vatao sam za mindze sa obe ruke u isto vreme ima i slika (KUKU MENI TO MORAM DA IZBRISEM AL JE MNOGO DOBRA HAHAHA) , jos zavejao sneg pa smo imali odlican izgovor da ostanemo jos par dana jos su mi i krsta i noge zadnja loza sve istegnuti misici od silnog posla hahaha naravno zeni se nisam javljao jer kao nema signal ,a kad sam dosao kuci jedva hodajuci zeni sam rekao da smo kao cistili sneg jer nismo mogli da izadjemo sad mi vida rane stavlja obloge i lezim uzivam ne radim nista .... hahaha bog me pogledao oce me pa oce z:mrgreen:

Poslednja izmena:
samo da se javimkolegama bilo je extra najbolja nova u zivotu bez dosadne zene i krmeljave dece.. plan je u potpunosti uspeo necu u detalje ali su progutale mamac kad je kolega kao ostavio telefon sa laznom ;porukom od sefa i njegova zena koja spijunira procitala kako hitno moramo da idemo na poslovni sastanak... otisli u de lux hotel kod njegovog kuma okruzeni extra picicima uz dobru muziku tolko sam se nashikao i overio par cava da nije normalno ,vatao sam za mindze sa obe ruke u isto vreme ima i slika (KUKU MENI TO MORAM DA IZBRISEM AL JE MNOGO DOBRA HAHAHA) , jos zavejao sneg pa smo imali odlican izgovor da ostanemo jos par dana jos su mi i krsta i noge zadnja loza sve istegnuti misici od silnog posla hahaha naravno zeni se nisam javljao jer kao nema signal ,a kad sam dosao kuci jedva hodajuci zeni sam rekao da smo kao cistili sneg jer nismo mogli da izadjemo sad mi vida rane stavlja obloge i lezim uzivam ne radim nista .... hahaha bog me pogledao oce me pa oce z:mrgreen:

A mehanicari poput tebe imaju opasne poslovne sastanke na Kopu?:whistling:

Mogli bi kad vec mastate i ti i Sugenzi da se upoznate i zajedno da se druzite sve u toj masti.:lol:

Što bre, ja mu sve verujem..pa bogataš čovek....to se voze kamijoni, avijoni, kuće trospratnice i mlađahne curice...to je čoveče nivo..srpska elita:super:

Izlazi ti mala k'o rascupana kurrava iz WC-a
poslije nastupa mi saputala na uho par ideja
ponudim joj kokaina, imam i MDMA-a
zatim rasirim joj noge na haubi od BMW-a

:lol:

Što bre, ja mu sve verujem..pa bogataš čovek....to se voze kamijoni, avijoni, kuće trospratnice i mlađahne curice...to je čoveče nivo..srpska elita:super:

Izlazi ti mala k'o rascupana kurrava iz WC-a
poslije nastupa mi saputala na uho par ideja
ponudim joj kokaina, imam i MDMA-a
zatim rasirim joj noge na haubi od BMW-a

Celo selo, smrce belo, prodajemo stoku da kupimo koku.:cool:

Salu na stranu, propalo je selo skroz. Ja imam kucu od 100 m2 u povecem selu u okolini jednog grada. Bas u tom selu se odrzava festival, Kupusijada.:cool:

Kizo mislim poznaje taj kraj.;)

Ne verujem da bih mogao da prodam tu kucu za vise od 6.000 evra. Koliko su postale jeftine.

Celo selo, smrce belo, prodajemo stoku da kupimo koku.:cool:

Salu na stranu, propalo je selo skroz. Ja imam kucu od 100 m2 u povecem selu u okolini jednog grada. Bas u tom selu se odrzava festival, Kupusijada.:cool:

Kizo mislim poznaje taj kraj.;)

Ne verujem da bih mogao da prodam tu kucu za vise od 6.000 evra. Koliko su postale jeftine.

.:lol:

Nego, u vezi ovoga...često čujem za takve likove koji uspevaju da vode te neke dvostruke živote, da neprestano lažu, mažu i održavaju nekako balans između kuće, porodice i iživljavanja sa strane.
Odakle im keš i energija ne znam.

Selo je propalo ali pojedini paori su se uzdigli na nivo feudalaca

Ne znam....to mi nekako više ima smisla kada je otvorena veza (brak) u pitanju..kada oboje imaju sa strane aktivnosti u okviru kojih mogu neometano da se malo više "opuste", porodični život im se kao što kažeš , svodi na form i inerciju...ali ovo...
čim on mora da laže, konstruiše neku priču...deluje mi kao popriličan utrošak i energije pa i određenih resursa: ))

To sto se dobija sigurno vredi, tako da su ulaganja opravdana i angazovanje je svrsishodno. Zele ljudi da se osete zivima, a po prirodi smo prokleti, pa bi 'leba preko pogace, hocemo uvek nesto novo, drugacije, sto bi trebalo da bude bolje, nesto cemu cemo se posvetiti... do narednog cilja... A sve sto je lepo kosta i iziskuje trud, to je jasno, nije to sport za svakoga. :)

Back