Di ćete za novu?

боле ме ђока, излазим сваки викенд, што бих бацао 50 евра само да бих имао тему за разговор кад се вратим на посао :kiti?: зе те паре могу пет пута нормално да изађем

I meni je dosta vise kurvi, bacanja evra za tange, shmrkanja crta sa dupeta i sisa I svih ostalih gutachica plamena sa bokalom voca na glavi.
Ove godine kamerna atmosfera i okajavanje grehova u crkvi.

?

Dopizdilo mi je standardno kuća/društvo/kafana/diskoteka/trg, oću nešto ludo.
Nigde još nisam rezervisao, so that is problem right?

Yok, ako sam ides ne treba ti rezervacija nigde.

u 12 je bitno se radi nesto sto ces cele godine,tako da cu sexic klopica bajsic<3

Bajs je originalna ideja za docek nove godine, osim, ako sve to ne radis u isto vreme tacno u 12, tu je malo guzva.

- - - - - - - - - -

Znaci muski deo foruma se opredelio za krevet osim Sukija.

?

Dopizdilo mi je standardno kuća/društvo/kafana/diskoteka/trg, oću nešto ludo.
Nigde još nisam rezervisao, so that is problem right?

Prosetacu s komsijama, prozujati po gradu, docekati ponoc na ulici, i kad se smrznem tutanj nazad kuci. Pirotehniku prezirem, alkohol i opijate ne trosim ni inace, bice prilicno dosadno. A ako bude katastrofalno vreme onda cu imati klasicni indijanski docek, ostacu u vigvamu, kraj ognjista, umotan u cebe tako da mi viri samo crveni orlovski nos, naravno bez vatrene vode. :aha:

lozimo zene ja i par kolega da imamo poslovni sastanak i seminar da moramo da idemo na kraju godine posto je radan cetvrtak,.... i onda tajno palimo na kopaonik na zurku u hotelu sa cavama kao deda mrazicama, pa na motorijadu...

Back