Dexter

Postoji i teorija da je Jonah Mitchell, sin Trinity Killera iz 4. sezona u stvari New York's Ripper, najviše zbog sličnosti u glasu.
Vidjećemo.
Trejler za osmu epizodu izgleda brutalno.

Postoji teorija fanova da ne postoji jedan Gemini killer, već da su u pitanju blizanci (1 blizanac je legalno mrtav). Ako je to tačno, onda jedan ubija, a drugi radi nešto da bi imao alibi.
Navodno će Dekster ubiti 1 Gemini killera u sledećoj epizodi, ali će drugi da se pojavi kod Leona na večeri.
Ako bude tako, biće holy peak.
Ovo je Gemini Killer
:lol:

Postoji i teorija da je Jonah Mitchell, sin Trinity Killera iz 4. sezona u stvari New York's Ripper, najviše zbog sličnosti u glasu.
Vidjećemo.
Trejler za osmu epizodu izgleda brutalno.
Po svim stranicama to dele. Može biti jer ovo je neki poslednji susret sa njim bio u nekoj od sezona.

FB_IMG_1755346025748.jpg

Po svim stranicama to dele. Može biti jer ovo je neki poslednji susret sa njim bio u nekoj od sezona.

Pogledajte prilog 1770842
Da, skoro isto oružje kao ono u trezoru Leona.
A i velika sličnost u glasu sa tim glumcem.
Plus je glumac objavio na Tiktoku da je išao u Nju Jork.

Ja sam navijao da Blessing bude.

Vidjećemo.

Možda bude nešto što niko nije očekivao, sjetimo se plot twista u šestoj sezoni sa Travisom Marshallom.

Najrealnije bi bilo da je neko sasvim novi ili sin od Trinitija. Ne svidja mi se teorija da je neko iz te Blessing familije. Ispada od višemilionskog grada Dexter se bas useli u njegovu kuću. Nekako usiljeno.

Najrealnije bi bilo da je neko sasvim novi ili sin od Trinitija. Ne svidja mi se teorija da je neko iz te Blessing familije. Ispada od višemilionskog grada Dexter se bas useli u njegovu kuću. Nekako usiljeno.
Misliš li da će New York's Ripper biti ubijen u ovoj ili u sledećoj sezoni? Volio bih da vidim Dr Danca, još serijskih ubica sa perfektnim porodičnim životom poput Rapunzela i još zlih i moćnih ljudi (kriminalci, biznismeni i ljudi poput Jordana Chase-a).
Biće valjda sigurno 3 sezone Resurrectiona, volio bih da bude još.

Misliš li da će New York's Ripper biti ubijen u ovoj ili u sledećoj sezoni? Volio bih da vidim Dr Danca, još serijskih ubica sa perfektnim porodičnim životom poput Rapunzela i još zlih i moćnih ljudi (kriminalci, biznismeni i ljudi poput Jordana Chase-a).
Biće valjda sigurno 3 sezone Resurrectiona, volio bih da bude još.
Biće više sezona a to verovatno znači da će Batista stradati.

verovatno si u pravu,DEKSTER možda i nije psiho/sociopata,MOŽDA,bez obzira što ubija na brutalan način ''ljude'' ali ubija samo PSIHOPATE I LJUDE KOJI UBIJAJU NEDUŽNE LJUDE,tako da onda ga to čini verovatno savršeno normalnim.ali mi nismo ni pričali o deksteru nego o drugim serijskim ubicama,ZLIM i pravim psihopatama koji ubijaju nedužne ljude itd
Ништа њега не чини савршено нормалним и хвала Богу на томе. Упркос томе што је убица има јако развијен осећај за исправно, оно што је морално, и погрешно. Емотивно је интелигентнији од Деб.

Ништа њега не чини савршено нормалним и хвала Богу на томе. Упркос томе што је убица има јако развијен осећај за исправно, оно што је морално, и погрешно. Емотивно је интелигентнији од Деб.
Slažem se. Ljudina.

Back