- Poruka
- 1.251
Muskarci o tome sanjaju ali se takvih zena plase.
haha - pridji i proveri

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Urosiuss: Nemoj tako bre, treba ici u provod, kad ces ako ne sad u mladim danima, ne samo zbog cura nego onako generalno, kad te pritisnu obaveze koje stizu s godinama tek ti nece biti do izlazaka, znaci ne propustaj nista dok je vreme za to.![]()
Pa ja imam 30. Zasitio sam se izlazenja takoreci. A kako sam obicno sa nekim koje su 5-6+ godina mladje od mene onda ne mogu bas uvek da se iskobeljam iz "provoda".![]()
Smanji vutru.Starcraft, Novostanje, ti li si?![]()
Ja bih rekao da su se tu sve kockice poklopile, i da nema mesta zasicenju te vrste, i potpuno podrzavam te cure da te i dalje grabe i vode u provod.![]()
I meni prija drustvo prijateljica koje su tih godina, naravno u okolnostima koje su prilagodjene mom uzrastu, znaci iskljucivo djuska i vriska, cuganje i zezancija. Chicha Dacha i dalje voli sve sto vole mladi, osim seksa naravno, za to sluze tete chichinih godina, kad ga se sete, a sve redje ga se sete.
![]()
Starcraft, Novostanje, ti li si?
Ako pravilno radis stvari nikad neces biti odbijen bar ne zvanicno.
- - - - - - - - - -
Cicak prica hipoteticki Milane.
...cika Daco ti si bas jedan gospodin covek...malo muskaraca bi ovako nesto i pomislilo, kamoli napisalo![]()
Zato što žele da imaju što veće doope a ako mnogo mrdaju,mast na doopetu će se istopiti.Ne radi se o tome. Zašto one ne mrdnu dupetom i urade nešto?
Opet kažem ničim nisu sputane.
E al' tetke su zaboravile šta je seks i kad kažeš seks one fataju fotoalbum.Ja bih rekao da su se tu sve kockice poklopile, i da nema mesta zasicenju te vrste, i potpuno podrzavam te cure da te i dalje grabe i vode u provod.![]()
I meni prija drustvo prijateljica koje su tih godina, naravno u okolnostima koje su prilagodjene mom uzrastu, znaci iskljucivo djuska i vriska, cuganje i zezancija. Chicha Dacha i dalje voli sve sto vole mladi, osim seksa naravno, za to sluze tete chichinih godina, kad ga se sete, a sve redje ga se sete.
![]()
E al' tetke su zaboravile šta je seks i kad kažeš seks one fataju fotoalbum.
Tu nema izbora,takve ignorišem i izbegavam.A stvarno nista grdje nego uvece videti kako po kafanama odvojeno sede buljuci devojaka i momaka. I cukaju po onim elektronskim aj ti spravicama.
Tu nema izbora,takve ignorišem i izbegavam.
Odeš na neko drugo mesto,bila to i kafančina ali da su oko tebe ljudi a ne majmuni.Izbegavati ih treba, ali brate kad npr. gik s lap topom zauzme ceo astal u fensi kafeu, a okolo cupkaju ljudi zainteresovani da se tu zabave i cekaju da se nadje mesta sta bi mu covek radio nego da ga dohvati za uveta i ishutira napolje.
Brate, ko zna koliko njih se ubacivalo tri dana pre tebe, zajebi ti to pravilo, javi se curi sto pre, ono veliki je NBG, da ti je ne maznu neki dziberi.![]()
Slazem se, ambijent je najvazniji.Odeš na neko drugo mesto,bila to i kafančina ali da su oko tebe ljudi a ne majmuni.
Ne znam kako to danas funkcionise, ipak treba neko mladji da iznese neko svoje iskustvo, ja jedino mogu da kazem da nikada nisam prvi prilazio, neko je nesto slicno vec ovde opisivao, i meni se desilo da me par puta bukvalno odvuku zene, toliko sam njonjav da me ne mogu docekati da krenem u akciju.Matori,ja se prvi ne javljam,pa ne znam sta da se desi
Ali ako cemo realno,ovako nesto mi se dogodi jednom godisnje,sto znaci da su situacije nerealne..jer su devojke povucene..A posto one glume ludilo,glumite i vi,nemoj da prilazite prvi
Negde sam razmisljao,mozda je i njoj prpa-sta ako krenem da ga poljubim,pa se on izmakne..Ili ako mu trazim broj,a on kaze da ne moze da mi da (posto se i ja pravim lud uvek i nista ne trazim)..Mislim da je to najveca prepreka da i one nama pridju..
Nece niko da ispadne Indijanac..ali opet treba probati..Normalna devojka ce pokusati..Ne mora da bude nista,ali dovoljno da prosetate,popricate,salite se malo..Pa sta bude..
Sad se igram macke i misa..ko ce prvi da popusti![]()
Ne radi se o tome. Zašto one ne mrdnu dupetom i urade nešto?
Opet kažem ničim nisu sputane.
pada mi pritisak i tako nizak od ovije tema
tri kafe minimum pa da razgovaramo
chuk chik chak
nisu zene pasivne, nego zna se kako to ide
ko ne zna, nek se posveti muci nauci
Matori,ja se prvi ne javljam,pa ne znam sta da se desi
Ali ako cemo realno,ovako nesto mi se dogodi jednom godisnje,sto znaci da su situacije nerealne..jer su devojke povucene..A posto one glume ludilo,glumite i vi,nemoj da prilazite prvi
Negde sam razmisljao,mozda je i njoj prpa-sta ako krenem da ga poljubim,pa se on izmakne..Ili ako mu trazim broj,a on kaze da ne moze da mi da (posto se i ja pravim lud uvek i nista ne trazim)..Mislim da je to najveca prepreka da i one nama pridju..
Nece niko da ispadne Indijanac..ali opet treba probati..Normalna devojka ce pokusati..Ne mora da bude nista,ali dovoljno da prosetate,popricate,salite se malo..Pa sta bude..
Sad se igram macke i misa..ko ce prvi da popusti![]()