Devojke, zašto ste tako pasivne?

@Urosiuss: Nemoj tako bre, treba ici u provod, kad ces ako ne sad u mladim danima, ne samo zbog cura nego onako generalno, kad te pritisnu obaveze koje stizu s godinama tek ti nece biti do izlazaka, znaci ne propustaj nista dok je vreme za to. :)

Pa ja imam 30. Zasitio sam se izlazenja takoreci. A kako sam obicno sa nekim koje su 5-6+ godina mladje od mene onda ne mogu bas uvek da se iskobeljam iz "provoda".:lol:

Pa ja imam 30. Zasitio sam se izlazenja takoreci. A kako sam obicno sa nekim koje su 5-6+ godina mladje od mene onda ne mogu bas uvek da se iskobeljam iz "provoda".:lol:

Ja bih rekao da su se tu sve kockice poklopile, i da nema mesta zasicenju te vrste, i potpuno podrzavam te cure da te i dalje grabe i vode u provod. :ok: :D I meni prija drustvo prijateljica koje su tih godina, naravno u okolnostima koje su prilagodjene mom uzrastu, znaci iskljucivo djuska i vriska, cuganje i zezancija. Chicha Dacha i dalje voli sve sto vole mladi, osim seksa naravno, za to sluze tete chichinih godina, kad ga se sete, a sve redje ga se sete. :lol:

Ja bih rekao da su se tu sve kockice poklopile, i da nema mesta zasicenju te vrste, i potpuno podrzavam te cure da te i dalje grabe i vode u provod. :ok: :D I meni prija drustvo prijateljica koje su tih godina, naravno u okolnostima koje su prilagodjene mom uzrastu, znaci iskljucivo djuska i vriska, cuganje i zezancija. Chicha Dacha i dalje voli sve sto vole mladi, osim seksa naravno, za to sluze tete chichinih godina, kad ga se sete, a sve redje ga se sete. :lol:

...cika Daco ti si bas jedan gospodin covek...malo muskaraca bi ovako nesto i pomislilo, kamoli napisalo:heart:

...cika Daco ti si bas jedan gospodin covek...malo muskaraca bi ovako nesto i pomislilo, kamoli napisalo:heart:

E pa hvala Freki. Takva je realnost, medju prijateljicama imam najvise onih koji su tu negde od 25 do 30, s nekima sam bio toliko blizak da su znale i ono sto nisam zeleo da delim ni sa zenama s kojima sam bio u vezama, ono pravi drugarski odnos, i to je najnormalnije. Za neke druge stvari su mi interesantne iskljucivo zene mojih godina.
A sto se tice teme sasvim je svejedno ko ce kome prici kad se neko nekome dopadne, to su ljudi vec napomenuli.

Evo,da ispricam svoju situaciju od sinoc..Necu pricati gde sam bio,uglavnom,upozna me drugarica sa njenom rodjakom..Ja mrtav ladan sedim,naocare za sunce,mp3..i drugarica pocne da se zeza,kaze-ako me budes opet nervirao,dobices batine..a ova njena rodjaka se ubacuje-dobice od mene,ja sam mu bliza (sedela je do mene)..pocnem se smejati..
Pita mene ona odakle sam..ispostavi se da je udaljena 10 min od mene..I poenta price,pocne mi pokazivati ulicu u kojoj zivi,izadjosmo napolje,jer se nije mogla videti sa prozora..I ja sam tako sa njom nestao,2h nas nije bilo hahahaha,da ne verujete..Setali smo po kraju..
Znaci devojka je preuzela INICIJATIVU,JER JE NORMALNA!
E sad,nastaje problem u drugom delu..2h blejimo,ja necu prvi da trazim broj (ne bih trazio da je Kamerun Dijaz tacno),a vidim nece ni ona..vadim mob,gledam u sat,ona nista,ona vadi,ja se pravim lud..
I kad sam je otpratio do kuce,kao vidimo se,kaze ona-prodji nekada ovuda..Ja vadim mobilni i opet gledam koliko je sati (da joj dam SIGNAL,posto KALADONT nisam imao ;)),a ona upada-pa hocemo li broj da razmenimo?rek'o hocemoooo,bas sam sad hteo da te pitam (a ne bih pitao u zivotu haha)
Sad ide onaj deo gde se ja njoj ne javljam tri dana,kao ni ona meni..valjda svi na Nbg-u postuju taj princpip,videcemo sta ce biti ;)

Poslednja izmena:
E al' tetke su zaboravile šta je seks i kad kažeš seks one fataju fotoalbum.

Brate, ko zna koliko njih se ubacivalo tri dana pre tebe, zajebi ti to pravilo, javi se curi sto pre, ono veliki je NBG, da ti je ne maznu neki dziberi. :lol:

Matori,ja se prvi ne javljam,pa ne znam sta da se desi :D
Ali ako cemo realno,ovako nesto mi se dogodi jednom godisnje,sto znaci da su situacije nerealne..jer su devojke povucene..A posto one glume ludilo,glumite i vi,nemoj da prilazite prvi ;)

Negde sam razmisljao,mozda je i njoj prpa-sta ako krenem da ga poljubim,pa se on izmakne..Ili ako mu trazim broj,a on kaze da ne moze da mi da (posto se i ja pravim lud uvek i nista ne trazim)..Mislim da je to najveca prepreka da i one nama pridju..
Nece niko da ispadne Indijanac..ali opet treba probati..Normalna devojka ce pokusati..Ne mora da bude nista,ali dovoljno da prosetate,popricate,salite se malo..Pa sta bude..

Sad se igram macke i misa..ko ce prvi da popusti :p

Poslednja izmena:
Odeš na neko drugo mesto,bila to i kafančina ali da su oko tebe ljudi a ne majmuni.
Slazem se, ambijent je najvazniji. :ok:
Ali ako cemo realno,ovako nesto mi se dogodi jednom godisnje,sto znaci da su situacije nerealne..jer su devojke povucene..A posto one glume ludilo,glumite i vi,nemoj da prilazite prvi ;)

Negde sam razmisljao,mozda je i njoj prpa-sta ako krenem da ga poljubim,pa se on izmakne..Ili ako mu trazim broj,a on kaze da ne moze da mi da (posto se i ja pravim lud uvek i nista ne trazim)..Mislim da je to najveca prepreka da i one nama pridju..
Nece niko da ispadne Indijanac..ali opet treba probati..Normalna devojka ce pokusati..Ne mora da bude nista,ali dovoljno da prosetate,popricate,salite se malo..Pa sta bude..

Ne znam kako to danas funkcionise, ipak treba neko mladji da iznese neko svoje iskustvo, ja jedino mogu da kazem da nikada nisam prvi prilazio, neko je nesto slicno vec ovde opisivao, i meni se desilo da me par puta bukvalno odvuku zene, toliko sam njonjav da me ne mogu docekati da krenem u akciju. :rumenka: :lol:

Devojke-zene,postale su pasivne,zbog toga,sto su im nametnute mnoge obaveze.Obaveze,koje nije moguce,sve obavljati
sa uspehom.Zene su nekada bile:Supruge,majke i domacice.Onda su dosli nadobudni tzv.komunisti,pa su naredili,da sva
zenska deca,moraju da idu u skole,sve do fakulteta.I tako smo dobili skolovane zene.Kao skolovane,dobile su posao u
fabrikama,administraciji,medicini,prosveti itd.itd. I sve bi to bilo lepo,da te iste zene,nisu i dalje,morale da zadrze svoje
ranije duznosti.Dakle,one su i pored rada,zadrzale da budu:Supruge,majke,domacice......I naravno,usled tolike opterecenosti,svim tim obavezama,zene su "pukle".

Danas,zivot prosecne zene,vise je nego strasan.Rad na poslu,sa svim pratecim nerviranjima,i rad u svojoj kuci,kao da
pored toga,nista drugo ne radi.Dakle,zene su zaista preopterecene i psihicki i fizicki.I jos pored svega,imaju muzeve,
koji su duboko nezadovoljni,njihovim seksualnim zivotom.Oni traze,od tih "mucenica",kada konacno,negde oko ponoci
legnu da spavaju,d:besna: im onako premorene,pokazu sve sto znaju,iz repertoara seksualnih uzivanja.!!! Ne znam,
da li je komentar,o nacinu na koji zene zive,uopste potreban.Mislim,da je krajnje vreme,da drustvo-zajednica,razmisli,
sta bi trebalo uraditi,da se nasim zenama,olaksa svakodnevni zivot.:besna:

prilaženje ženi je stvar samopouzdanja i odlučnosti a čekanje je ajmo reć princip kojega ćeš proklinjati kad shvatiš stvar. usput da komentiram kako sam ja razumio ovaj post, dakle ti ne bi nikako nazvao, ta situacija ti se događa jednom u godinu dana, nećeš da ispadneš indijanac. zaključak ovoga nameće pitanje... prije koliko godina si ti nekog kresnuo?

Back