Девојке воле мишићаве

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То је нешто између вас. Реално си прва почела. Без љутње али је тако
Šta je ' između nas'
Šta sam prva počela?
Moji postovi se odnose na temu?
Bernardo, stavila bih te na ignorenda može.
Još treba forumski i životno da ojačaš da bi realno procenio situaciju, ovu iz teme i uopšte.
.

Naravno da nisam gori sam od svih ali prvi nikad ne pocinjem
Да али овде као објективна модерација морам да гледам сваку реч и терминологију. Мислим, јесте она кренула са тим али си препрепренаглашено одговорио на то. Она реално није вређала тебе, бар оно што сам ја видео. Ти јеси писао то што јеси и она има право да каже да се то обрише јер садржи увреде. А она тебе барем мислим да није вређала колико сам видео

Е сад то што ја не бришем, не бришем јер се свака расправа треба решити аргументима. А ко се љути, увалимукрути

Развила си погрешан став. Где сам тебе више критиковао него џорџа јуна? Наведи ми примере. Наведи ми шта сам селективно брисао, шта је требало бити обрисано. Можда сам превидео? Или хоћеш да кажеш да ја ипак "браним мушкарце"?
dajes previse sebe

Budi lagan moderator ko mita

Šta je ' između nas'
Šta sam prva počela?
Moji postovi se odnose na temu?
Bernardo, stavila bih te na ignorenda može.
Još treba forumski i životno da ojačaš da bi realno procenio situaciju, ovu iz teme i uopšte.
.
Дуки Лу уз дужно поштовање, у праву си да требам. Не замери ми на мојој зелености. Надаље бих и теби рекао оно што сам рекао џорџу. Реално, прва си почела. Он је претерао, ти њега ниси вређала, али оно са мушким свезналицама...да обрнемо улоге настао би још већи хаос због "мизогиније". Реално, тако би било. Нико од вас двоје овде није мирођија. Обрисаћу његове поруке јер те је назвао тако како јесте, увреде морају да се бришу, али јеси почела

Ја сам става да је форум добар за расправу. Ајмо да расправимо шта имамо
Ovo više nije stvar rasprave. Moderator si i shodno tome delaš. Ne može se ništa ovde rešiti. Otrgla se stvar kontroli i sad će biti: Ja sam tebi, ti si meni. Uhvatiš se u koštac sa tom titulom koju imaš, malo strožije to slobodno :P

Е сад то што ја не бришем, не бришем јер се свака расправа треба решити аргументима. А ко се љути, увалимукрути
Jaki argumenti na junetovu priču
A tvoj kruti uvaljuj tamo gde možeš

Дуки Лу уз дужно поштовање, у праву си да требам. Не замери ми на мојој зелености. Надаље бих и теби рекао оно што сам рекао џорџу. Реално, прва си почела. Он је претерао, ти њега ниси вређала, али оно са мушким свезналицама...да обрнемо улоге настао би још већи хаос због "мизогиније". Реално, тако би било. Нико од вас двоје овде није мирођија. Обрисаћу његове поруке јер те је назвао тако како јесте, увреде морају да се бришу, али јеси почела
Lažeš bernardo, lažeš!
Taj post koji spominješ nikom lično nije upućen.
Moraćeš još postova pisati, doosta vremena provesti na forumu da budeš sposoban koliko toliko da procenjuješ situacije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back