gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Замолићу све да не саботирамо тему више. Дошли смо до горње границе. Ако већ расправљамо, урадимо то без свађа лицемерја и личних увреда. И молим вас, без заступања женских ратних страна и ровова
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У праву си, тема се баш у то претворила. Опрости, нисам хтео да те увредим тимеKao prvo, ne pravim se glup, kao drugo, ako te nešto pitam, onda shodno tome lepo odgovori. I kao treće, tema se pretvorila u haotični spam. Javi se u pp ako te već interesuje o čemu govorim..
Zanimljivo je to što kažeš, jer samУф, не знам, то је већ до тестостерона... Не знам баш најбоље :/ ако радиш гузу и ноге онда да
Na ignore si mi, videla sam jer je poslednji post.Imas ti problem na celom forumu da ti se uvazi misljenje koje je onako blago receno babsko eto bez uvrede
Ma ajde?Твоје је да кажеш свој став. Нисам видео неке нарочито мизогене објаве иначе сем код џорџа када каже мрш у кухињу и тако те глупости и то буде обри
Јесте, такве су грађе. Имаш баш често слике бутине момка и девојке. Бутине девојке 3 пута веће.Zanimljivo je to što kažeš, jer sam
pročitala nekada, kako su jače noge ženama nego gornji dio, a muškima gornji dio u odnosu na noge.
Јесте, мени је то одвратно. И великодушно обришем, а ако нисам то је моја несмотреност јер сам једини модератор а доста је порука.Na ignore si mi, videla sam jer je poslednji post.
Nemam problem ni na delovima foruma, pogotovo ne ' na celom forumu', svoj stav iznesem jasno i glasno pa kome se sviđa kome ne, ne opterećujem se.
Znaš kako me zabole uvo o tvojoj proceni mog mišljenja.
Ne kači se više za mene!
Dosadan si mi, izigravaš nekog forumskog mangupa ili šta?
Provociraš, odgovore cinkariš. Najgora sorta ljudu.
Ma ajde?
Kada kaže: ' Mrš u kuhinju' ti to velikodušno obrišeš?
I nikom ništa?
I to tebi, kao moderatoru, nije NAROČITO MIZOGENO?!
Ti selektivno brišeš jer si pristrasan!Јесте, мени је то одвратно. И великодушно обришем, а ако нисам то је моја несмотреност јер сам једини модератор а доста је порука.
Развила си погрешан став. Где сам тебе више критиковао него џорџа јуна? Наведи ми примере. Наведи ми шта сам селективно брисао, шта је требало бити обрисано. Можда сам превидео? Или хоћеш да кажеш да ја ипак "браним мушкарце"?Ti selektivno brišeš jer si pristrasan!
Samo na ovoj stranici, poslednji postovi, uvrede su na moj račun.
Ali, mlađani bernardo neće da se zamera svom cimeru za ćaskanje.
Pristrasan si bernardo
@Nina, pogledaj malo temu ko koga vređa, zašto i dokle više?
Ево ти ме нападаш да сам пристрасан, џорџ јун на другој теми исто... Па чији сам, одлучите сеTi selektivno brišeš jer si pristrasan!
Pristrasan si bernardo
Sto lazes gde su uvrede na tvoj racun?sad cu ja nini da tagujem pocetak teme gde si prva pocela a videce obrisane postoveTi selektivno brišeš jer si pristrasan!
Pristrasan si bernardo
Evo prvo provociranjeEto, muškarci znaju šta žene vole, samo se oni oglašavaju![]()
![]()
DrugoMožeš da čekaš.
Ne mogu da dođu na red od sveznalica.
Evo trece niko joj se nije obratio ona nastavljaŠta je s muškarcima iz ove teme?
Može ili ne može žensko da piše u temi a da ne bude izvređano ili omalovažavano?
Ustvari, kome je namenjena tema?
Zabole me za juneta i druge teme.Ево ти ме нападаш да сам пристрасан, џорџ јун на другој теми исто... Па чији сам, одлучите се
Е одлично, тако реци. Дакле као што сам рекао, ти пријавиш, ја деламZabole me za juneta i druge teme.
Pričam o ovoj, o provokaciji koja je izokrenuta da je napadač žrtva.
Da li su postovi 128 i 131 u redu po tvojoj moderatorskoj proceni?
Radi svoj posao, ne citiraj me više!
Добро ту се зезала. Не мора одма све да се схвати злонамерноEvo prvo provociranje
Овде већ јесте, осети се то нешто. Ово се може злонамерно протумачити
128 i 131? Pa ti si rekla od ranije na pocetku teme da je bilo vredjanja,a tvoja mala salica o sveznalicama ce da prodje nekaznjeno a,pa neceZabole me za juneta i druge teme.
Pričam o ovoj, o provokaciji koja je izokrenuta da je napadač žrtva.
Da li su postovi 128 i 131 u redu po tvojoj moderatorskoj proceni?
Radi svoj posao, ne citiraj me više!
Овде си у праву. Кад се осврнеш на ове појединачне објаве и вуку на провокацијуEvo trece niko joj se nije obratio ona nastavlja
Samo ko prvi pocinje me zanimaОвде већ јесте, осети се то нешто. Ово се може злонамерно протумачити
I ja se zezam za kuhinju,brinem da im rucak ne zagoriДобро ту се зезала. Не мора одма све да се схвати злонамерно
Прегледао сам обе, то су ваши спорови. Лични, као што си ти и навео. Ја сам за да то решите, мада реално може да се ухвати за терминологију128 i 131? Pa ti si rekla od ranije na pocetku teme da je bilo vredjanja,a tvoja mala salica o sveznalicama ce da prodje nekaznjeno a,pa nece
Nemoj me citirati više.Е одлично, тако реци. Дакле као што сам рекао, ти пријавиш, ја делам
Али искрено то јесте провокација. Има за шта да се ухвати, као и ти што си се ухватио за наведене објавеI ja se zezam za kuhinju,brinem da im rucak ne zagori
Nije kad ona kaze da se salila i ja se salim sveАли искрено то јесте провокација. Има за шта да се ухвати, као и ти што си се ухватио за наведене објаве