Devojke vole da traje dugo?!

Kako god da se to njoj svidja ili ne svidja, ja se dva sata ne skidam (naravno sa predigrom). Ali zato maks. tri puta za vece i to rijetko... ostarilo se yebote... To ne radim jer mislim da cu je samo na taj nacin zadovoljiti, nego zato sto mi je nekako zao da svrsim na brzaka.
Par puta sam imao trip da to uradim na brzaka, ali to se onda oduzi...
Mada mislim da trajanje u principu nema veze sa kvalitetom. To je samo individualni osjecaj, koji se mijenja...

Penelope*:
S obzirom da vecina muskaraca tripuje da odnos treba da traje dugo i da ako se to ne desava, kao nisu dobri j..... Moje iskustvo je po tom pitanju raznoliko. Nekad je superiska kres na brzaka, dok je nekad uzivancija kad traje dugo. Sve zavisi od okolnosti. Sta vi mislite o tome?

vidim joj u ocima zadovoljstvo tek posle par sati.... :D

U proseku seks kod mene traje dva sata, racunajucu ljubljenje usta u usta, milovanje sisa, ljubljenje (dojenje) sisa, medjusobno pusenje i lizanje,stavljanje nabreklog uda u njenu vaginu tako sta je ona povaljena na ledja a ja na nju to opstim, takodje stavljanje mog uda u njenu vaginu s guza,kada mi prvi put dodje da svrsim ja ga izvadim i pritrpim se od svrsavanja gde nakon toga dobijem dodatnu snagu da s njom opstim dalje.

mile kuronjic:
U proseku seks kod mene traje dva sata, racunajucu ljubljenje usta u usta, milovanje sisa, ljubljenje (dojenje) sisa, medjusobno pusenje i lizanje,stavljanje nabreklog uda u njenu vaginu tako sta je ona povaljena na ledja a ja na nju to opstim, takodje stavljanje mog uda u njenu vaginu s guza,kada mi prvi put dodje da svrsim ja ga izvadim i pritrpim se od svrsavanja gde nakon toga dobijem dodatnu snagu da s njom opstim dalje.

Boze, svasta... "A ponuda ukljucuje i: ..." Zar se o tome moze govoriti tako i da se sve svodi na banalnost? Neke stvari nemaju ime, jer kad se izgovore zvuce - fuj.

Najbitnije je sa kim si i gde si. Sve je stvar trenutka, mesta i desavanja.... Nekada se moze desiti da vodite ljubav cele noci i da to bude super (doduse takvi ljubavnici su retki, a kad kazem cele noci - ne postoji muskarac kome nece pasti za pola ili sat vremena, ali su retki muskarci koji mogu da imaju 2,3,4,5,6.......najnormalnijih odnosa posle krace pauze).
Dakle, kad se pogode svi cinioci, nekome moze biti slatko i 3 a nekome i 33 minuta. I nema nista sladje od neplaniranog seksa na brzaka sa zeljenom/voljenom osobom na poptuno neplaniranom mestu!

Penelope*:
S obzirom da vecina muskaraca tripuje da odnos treba da traje dugo i da ako se to ne desava, kao nisu dobri j..... Moje iskustvo je po tom pitanju raznoliko. Nekad je superiska kres na brzaka, dok je nekad uzivancija kad traje dugo. Sve zavisi od okolnosti. Sta vi mislite o tome?

Sve zavisi od toga da li ces naici na j****a koji te konstantno zadovoljava. Dugo, bolje-naravno.

Back