Devojke u Danskoj časove vožnje plaćaju SEKSOM!

...zivjeti u takvoj zemlji a imati odrasle kceri koje sigurno za to znaju i neka im ne pada na pamet
takvo 'placanje'
dovoljno je da roditelji znaju gdje im zenska djeca odrastaju...

u amsterdamu se rano pocinje sa sexom, vec u 12, i onda krece neverovatan promiskuitet. tako da su do 15-te vec kao oni automobili mlado godiste a presli 300.000 km

ovo znam posto moji u amst, i nasi i holandjani, imaju potomke tog uzrasta

a šta će radiš ako ti se na časove jave Rifet i Svećonoscev? :think:

- - - - - - - - - -

Kod nas studentkinje po Beogradu svašta rade za stanarinu
Onda na jugu za burek sa jogurtom... isto svašta rade
Kragujevac, Niš, Šabac.... videli od Šapca...

Beograd se više ne pali na ženske, muško lakše dode do budžetskog posla
nista ne rekose kako muskici placaju think

Instruktori vožnje u Danskoj od sada mogu svoje usluge da naplaćuju i seksom. Novi zakon nazvan “vožnja za vožnju” to omogućava svakom kandidatu pod uslovom da je stariji od 18 godina.

Prostitucija je legalna u Danskoj, ako osoba ima odgovarajuću licencu i plaća porez, ali ovaj zakon ide i korak dalje.

Ipak, ovaj akt je naišao i na osude. Gert Jan Segers iz konzervativne Hrišćanske Unionističke partije zatražio je od parlamenta da ovake akcije ostanu nezakonite.

U svom odgovoru ministarka transporta Melani Šulc van Hefen i ministar pravde Ard van den Steur su rekli da je jedno nuđenje seksualnih usluga za novac a drugo za vozačku dozvolu. Po njima inicijativa je u rukama instruktora vožnje i od njih zavisi da li će je prihvatiti.

(Telegraf.rs)

Evo svašta ću da čujem :hahaha: :eek:

http://www.telegraf.rs/vesti/1916387-devojke-u-ovoj-zemlji-casove-voznje-placaju-seksom
čari skandinavske demokratije :mrgreen:

misim i ovde se kandidatkinje jebbu s instruktorima, samo što na kraju još i plate za dozvolu...nepravda

Ovde parama i picom mogu da plate i doktorsku disertaciju a ne samo vozacku.

Poznata starleta Mimi Oro obavestila je javnost da je diplomirala na jednom privatnom fakultetu studije ekonomije, smer računovodstvo i revizija, i to sa čistom desetkom. Ova njena objava na društvenoj mreži Fejsbuk izazvala je različite reakcije njenih pratilaca, a ona je “dušmanima”, kao ih ona naziva, poručila da se neće zaustaviti na ovoj diplomi.

Milica-Zivanovic-Mimi-Oro2-620x350.jpg

“Hvala svima na čestitkama. Upisaću i master studije. Moje znanje, sigurnost porodice i prijatelja, kao i vaša podrška mi puno znači. Uvek su loši za boljima lajali. Njih boli uspeh i zato ću napredovati. I jedno je bitno… Najteže je biti čovek. Voli vas Vaša Mimi”, napisala je starleta u komentaru ispod fotografije na kojoj drži diplomski rad.
mimi-647x1024.jpg

Krenula stopama predsednika Nikolića :hahaha:

http://www.dnevnevesti.rs/stars/mimi-oro-upisala-master-studije/

:hahaha:

Back