devojke sa stomacicem ili misicima

• Začetnik teme Začetnik teme ZkA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vesela_zena_beogradska:
Jbt, ne ljutim se :) Samo kazem da ti je konstatacija pogreshna :)

Ne sumnjam, zato i nemam nikakav problem u nalazenju partnera za seks, niti nekome smeta to shto nemam ravan stomak, naprotiv, bash vole da ga ljube i maze takvog :)
Pa o tome se radi, i ja delim njihovo mišljenje, ali opet volim i kada žensko ima ravan, zategnut stomak, bez obzira na iskustvo u sexu.

Vesela_zena_beogradska:
Svako sebi bira ono shto voli, normalno.

Kambodza, ne preteruj.
.........ha ha ,ma jok bre ............sinoc malo popio pa snimio da me gleda jedna pozamashna buca ...................sam sam sebe stopirao da ne napravim najveci izazov svog zivota :grin: :grin: .........umirao sam od smeha celo vece ,razmishljajuci kakav bi zmija davila zabca .............jedva sam se suzdrzao ...........joj ala sam prso ..... :lol:

heheheh..prosle godine, prvo jutro na moru..rano jutro, svi spavaju ..troje deca i moja drugarica helen...

ja radim trbusnjake na podu izmedju kreveta, i samo mi se glava pojavljuje u jednakim razmacima..ona se budi i onako bunovna u soku..sta ti radis????:lol:
morala sam da joj dajem secer i vodu:lol:

kambodza:
.........ha ha ,ma jok bre ............sinoc malo popio pa snimio da me gleda jedna pozamashna buca ...................sam sam sebe stopirao da ne napravim najveci izazov svog zivota :grin: :grin: .........umirao sam od smeha celo vece ,razmishljajuci kakav bi zmija davila zabca .............jedva sam se suzdrzao ...........joj ala sam prso ..... :lol:
Da sam ovaj post videla ranije....bilo bi "pa, pa Kambodža".... Ovako nešto bi više priličilo nekom adolescentu.... Stidi se! :evil:

hm.dal je stomak zategnut ne zavisi od broja deca.vec od broja uradjenih trbusnjaka.

A ima i onih koji rade trbushnjake pa imaju salce na stomaku, bez obzira kog su pola i bez obzira na radjanje. Ja se uopshte ne opterecujem time da li cu imati ravan stomak ili ne, jer sasvim sam zadovoljna i ovako. A ako i vezbam onda je to iskljuchivo zbog kondicije i zbog mene same, odnosno zdravlja. Vrlo sam sigurna u sebe i svoje druge kvalitete i NE smatram da bih savrshenim izgledom privukla za mene pravog mushkarca, a oni kojima treba zena kao ukras za samopotvrdjivanje su meni i tako nezanimljivi.

ludopileglodjekosku:
Da sam ovaj post videla ranije....bilo bi "pa, pa Kambodža".... Ovako nešto bi više priličilo nekom adolescentu.... Stidi se! :evil:
...........ja iskren .......celog zivota me jure buce a ja bezim.................nemam nishta protiv njih ,ali sexsualno me ne privlace ........................a i ja sam tanan pa da ne bude "volecu ga ,mazicu ga i zvacu ga djole".....................jbg. iskren sam ........bez uvreda ................ ;-) ;-)

Back