Emanuela8
Početnik
- Poruka
- 50
Svecano objavljujem da odustajem.
Stipsoooo.
Stipsoooo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E vidi se da i ovde na forumu ima devojaka koje kapiraju da treba da imaju dobre trbušnjake, i zbog čega.Emanuela8:Pa ne moze da se uziva bez trbusnjaka,zar ne?
Ko razume,shvatice.
Pozz za Danu i njen stomačić, iako nema trbušnjake.Dana2503:Pa, vec ih ima dve. >__>
Pa nemoj da si na kraj srca, ne vole baš svi da ljulja. Lepše je kad je stomačić zategnutLiv Tyler:A jbt ja se celog zivota ubijam da imam savrseno ravan stomak (kad su vec kukovi i sike povece) kad sad odjednom svi vole da ljulja...![]()
A šta kažeš, kukovi i sike povećeLiv Tyler:A jbt ja se celog zivota ubijam da imam savrseno ravan stomak (kad su vec kukovi i sike povece) kad sad odjednom svi vole da ljulja...![]()
Moj je zategnut!mladja:A šta kažeš, kukovi i sike poveće
Mmmmmmmmm
Ih malera - MuškoLiv Tyler:Moj je zategnut!![]()
Cek cek... Ti si musko il zensko? Ako si zensko javi se na pp![]()
Lepše je kad je stomačić zategnut
A i intenzivniji je sex i može duže da traje.
Vesela što se ljutiš. Ja volim kad žensko ima pločice, meni je takav osećaj.Vesela_zena_beogradska:E ovo si lupio pa ostao ziv. Dakle, imam iskustvo i sa ravnim stomakom, i posle rodjenja tri deteta kad vise nije ni ravan ni zategnut, pa nikad bolji i duzi sex nisam imala nego kasnije, bash sa tim nezategnutim.
E ali između sexa sa ženom sa ravnim stomakom, i ženom sa tvojim iskustvom u sexu, uvek bih izabrao ovo drugo, bez obzira na stomak.Vesela_zena_beogradska:E ovo si lupio pa ostao ziv. Dakle, imam iskustvo i sa ravnim stomakom, i posle rodjenja tri deteta kad vise nije ni ravan ni zategnut, pa nikad bolji i duzi sex nisam imala nego kasnije, bash sa tim nezategnutim.
joj fuj
on tje zauvek da ostane mlad...lep...zgodan..utegnut..Vesela_zena_beogradska:Fuj ili ne ... imacesh i ti jednog dana zenu & decu .. valjda.
nepopravljiva:on tje zauvek da ostane mlad...lep...zgodan..utegnut..
Vesela što se ljutiš. Ja volim kad žensko ima pločice, meni je takav osećaj.
Svaka čast na troje dece.
E ali između sexa sa ženom sa ravnim stomakom, i ženom sa tvojim iskustvom u sexu, uvek bih izabrao ovo drugo, bez obzira na stomak.