Ambasador Elita Poruka 19.726 09.09.2016. u 19:52 - Devojke sa širim kukovima #251 nero keks: ovo izazivava malo i vrtoglavicu .. Kliknite za proširenje... Jbga NENADE, ali ona ti od sinoc nije imala proziran kisobran.!!!
nero keks: ovo izazivava malo i vrtoglavicu .. Kliknite za proširenje... Jbga NENADE, ali ona ti od sinoc nije imala proziran kisobran.!!!
Branko Lori Zaslužan član Poruka 108.010 09.09.2016. u 21:45 - Devojke sa širim kukovima #252 BGHighlander: Moj doprinos dragoj temilici uz napomenau :" E ovo je zhenskoi!" : Kliknite za proširenje... Da ova je prava, žensko mora da bude malo jače u kukovima i da ima taj lepi ten i pregib preko bokova ! Da se necimaš da češ da polomiš ili isčašiš nešto
BGHighlander: Moj doprinos dragoj temilici uz napomenau :" E ovo je zhenskoi!" : Kliknite za proširenje... Da ova je prava, žensko mora da bude malo jače u kukovima i da ima taj lepi ten i pregib preko bokova ! Da se necimaš da češ da polomiš ili isčašiš nešto
BGHighlander Veoma poznat Banovan Poruka 13.385 09.09.2016. u 21:58 - Devojke sa širim kukovima #253 Branko Lori: Da ova je prava, žensko mora da bude malo jače u kukovima i da ima taj lepi ten i pregib preko bokova ! Da se necimaš da češ da polomiš ili isčašiš nešto Kliknite za proširenje... Šta znam, belka je inače i to mi još bolje, ali ok je i kad je "nagaravljena". Više je "breskva ten" a valjda joj zato jedan od alijasa Simone Peach
Branko Lori: Da ova je prava, žensko mora da bude malo jače u kukovima i da ima taj lepi ten i pregib preko bokova ! Da se necimaš da češ da polomiš ili isčašiš nešto Kliknite za proširenje... Šta znam, belka je inače i to mi još bolje, ali ok je i kad je "nagaravljena". Više je "breskva ten" a valjda joj zato jedan od alijasa Simone Peach
Branko Lori Zaslužan član Poruka 108.010 12.09.2016. u 21:47 - Devojke sa širim kukovima #254 http://fs5.****************/images/160912/l639zfw8.jpg
BGHighlander Veoma poznat Banovan Poruka 13.385 12.09.2016. u 22:24 - Devojke sa širim kukovima #255 Oho , mali doprinos čovečanstvu ali veliki za temu. Dobrodošlica za snajku