Devojke ne vole fine momke!?

Stoput prežvakana tema, ali ukratko fine tumače kao tunjave, većina devojaka koje znam ne vole to, i mirne i ove eksplozivnije, i opuštene i anksiozne, prosto pale se na dramu i izazov i sigurnost, a to fini teško da nude, mada ima izuzetaka, da je fin, a nije neki tunjavac itd. Npr. ako je riba u metal fazonu pa traži metaliku neku za dečka, on treba pored benda da bude i opušten, zajebant, a ne neki tunjavko što plače u sobi itd.

Druga je stvar kad biološki sat otkucava, tad se prave kompromisi... u mladosti su devojke najiskrenije, u kasnim dvadesetim kreće druga priča kod većine, kao i kod muškaraca...

P sta znam. Ako si samostalan nema sta ko da vrsi pritisak. Pitaju strine na slavi?

Ma generalno kad prodje ono što se označava kao mladost (od 13-e do 30-e godine), svi usporavaju i cela generacija gleda da se sredi jer se 'tako mora'. I tu više nema nekog druženja, spontanosti, pa kad se nadješ u društvu sa nekim samo se priča o poslu, familiji... i ako te to ne zanima prosto ispadaš iz priče. Mada meni to i odgovara, jer sam se još od svoje 20-e družio sa dosta mladjima i ljudima kakvi mi odgovaraju.

Ma generalno kad prodje ono što se označava kao mladost (od 13-e do 30-e godine), svi usporavaju i cela generacija gleda da se sredi jer se 'tako mora'. I tu više nema nekog druženja, spontanosti, pa kad se nadješ u društvu sa nekim samo se priča o poslu, familiji... i ako te to ne zanima prosto ispadaš iz priče. Mada meni to i odgovara, jer sam se još od svoje 20-e družio sa dosta mladjima i ljudima kakvi mi odgovaraju.
Pa upravo. Promenis drustvo. Ako su to neki poozenjeni u vezama, sta ce ti to.

Back